Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Донев треба да е среќен што му оставивме темава да ја отвори. (во подфорумов) Ама паметно изигра, модератор сум, така вака, за на крај да испадне оти модерира по дома со правосмукалката.

Донев треба да е среќен што му оставивме темава да ја отвори. (во подфорумов) Ама паметно изигра, модератор сум, така вака, за на крај да испадне оти модерира по дома со правосмукалката.

Озбилно да праиме муабет.
Мислиш му е доделна толкава одговорност?

Озбилно да праиме муабет.
Мислиш му е доделна толкава одговорност?
Му ја гасат од струја и ти па. Ја држи во раце и брмчи со устата, демек машина ипол. :D

Кога он нема почит према Јунајтед, зашто ја би имал за него? Дечкото сереше дека не знаеле како да го користат во Јунајтед. Зашто не серам за Роналдо, за Евра, за Видиќ, за Фердинанд.
Никој ништо лошо не рече за клубот, а ниту еден од нив не бил израснат од клубот.
Факинг Велбек со 3 гола по сезона се дрзна да бара да игра шпиц пред Вејн Руни.

Секој ден пост за Велбек.
Еве ти го одговорот.

Денеска што ќе кажеш?
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-news-transfers-red-5317095

Да намалиш со опседнатоста за јунајтед?
го погоди зборот ама ја промаши поентата, колегата од вашиот фан клуб е опседнат со Велбек, ете ти погоре и самиот кажува како секој ден по еден пост ќе пишува за него.
Јас ништо не правам, само го потсетувам. :)

Јадење корнфлекси, наместо да ја оставиме темава барем на еден ден молчење, овај де, да не пишуваме од срамот што го доживеа англискиот фудбал вчера.

Конечно викендов ПЛ уживанција.

Kurac uzivancija mi ja opnaa SK hrvatskata tesko sranje se komentatorive nema filing

Kurac uzivancija mi ja opnaa SK hrvatskata tesko sranje se komentatorive nema filing
све е ствар на навика, ќе видиш после месец дена нема ни да правиш разлика. И ај не аздисувајте многу до вчера немаше никаква СК :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom