Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ви го номинараа менаџерот и еден играч и сто пати ќе постирате [emoji14]
Ви го номинараа менаџерот и еден играч и сто пати ќе постирате [emoji14]
Нема што да му вратат мило за драго. Си ја заслужува Роџерс за месец Февруари и е далеку пред сите други. А минатиот и јас би го избрал Куман, не знам како да го пишам ова а да не ви нагазам на нерв и да летаат постови соИ минатиот месец Брендан беше номиниран, и имаше 100% учинок месецот, ама Куман го одбраа. Сега верувам ќе му вратат мило за драго.![]()
Нема што да му вратат мило за драго. Си ја заслужува Роџерс за месец Февруари и е далеку пред сите други. А минатиот и јас би го избрал Куман, не знам како да го пишам ова а да не ви нагазам на нерв и да летаат постови сосодржина... енивеј, сакав да кажам дека и покрај перфектниот месец на Роџерс, другиов имаше потежок распоред и извади одлични резултати. Ги тепа Јунајтед и Арсенал, нерешено со Челзи... Си носат своја вредност тие утакмици.
Нема што да му вратат мило за драго. Си ја заслужува Роџерс за месец Февруари и е далеку пред сите други. А минатиот и јас би го избрал Куман, не знам како да го пишам ова а да не ви нагазам на нерв и да летаат постови сосодржина... енивеј, сакав да кажам дека и покрај перфектниот месец на Роџерс, другиов имаше потежок распоред и извади одлични резултати. Ги тепа Јунајтед и Арсенал, нерешено со Челзи... Си носат своја вредност тие утакмици.
Роџерс и еден од Озил/Кутињо
Пеџа, а зошто на пример на крајот од секој месец не ставате анкета околу тоа кој бил најдобар менаџер и играч на месецот?
Пеџа, а зошто на пример на крајот од секој месец не ставате анкета околу тоа кој бил најдобар менаџер и играч на месецот?
Зошто освен за гласање, не поттикнува никаква посебна конверзација да кажам.
Исто така, од каде би знаеле јас, Џену и Донеф кои ќе бидат предложени?![]()
Абе и да има дискусија нема да има. Ќе ги бришат постовите само да ти докажат дека се у право, то е , диктатура.Јас пак баш мислам дека би поттикнала. А за тоа кои би биле предложени, еве на пример на денот кога ќе ги номинираат можите да направите анкета.
Само како еден предлог го посочив.