Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви го номинараа менаџерот и еден играч и сто пати ќе постирате [emoji14]

И минатиот месец Брендан беше номиниран, и имаше 100% учинок месецот, ама Куман го одбраа. Сега верувам ќе му вратат мило за драго. :D

И минатиот месец Брендан беше номиниран, и имаше 100% учинок месецот, ама Куман го одбраа. Сега верувам ќе му вратат мило за драго. :D
Нема што да му вратат мило за драго. Си ја заслужува Роџерс за месец Февруари и е далеку пред сите други. А минатиот и јас би го избрал Куман, не знам како да го пишам ова а да не ви нагазам на нерв и да летаат постови со :tapp: содржина... енивеј, сакав да кажам дека и покрај перфектниот месец на Роџерс, другиов имаше потежок распоред и извади одлични резултати. Ги тепа Јунајтед и Арсенал, нерешено со Челзи... Си носат своја вредност тие утакмици.

Нема што да му вратат мило за драго. Си ја заслужува Роџерс за месец Февруари и е далеку пред сите други. А минатиот и јас би го избрал Куман, не знам како да го пишам ова а да не ви нагазам на нерв и да летаат постови со :tapp: содржина... енивеј, сакав да кажам дека и покрај перфектниот месец на Роџерс, другиов имаше потежок распоред и извади одлични резултати. Ги тепа Јунајтед и Арсенал, нерешено со Челзи... Си носат своја вредност тие утакмици.

Не бе, во право си. Си заслужи Куман за минатиот месец. Овој мислам дека ќе оди кај Роџерс.
На крај краева, не е ни битно али ај.

Се зафркавам бе, и јас да бев ќе го одберев Куман. :)

Пеџа, а зошто на пример на крајот од секој месец не ставате анкета околу тоа кој бил најдобар менаџер и играч на месецот?

Пеџа, а зошто на пример на крајот од секој месец не ставате анкета околу тоа кој бил најдобар менаџер и играч на месецот?

Зошто освен за гласање, не поттикнува никаква посебна конверзација да кажам.
Исто така, од каде би знаеле јас, Џену и Донеф кои ќе бидат предложени? :)

Зошто освен за гласање, не поттикнува никаква посебна конверзација да кажам.
Исто така, од каде би знаеле јас, Џену и Донеф кои ќе бидат предложени? :)

Јас пак баш мислам дека би поттикнала. А за тоа кои би биле предложени, еве на пример на денот кога ќе ги номинираат можите да направите анкета.

Само како еден предлог го посочив.

Јас пак баш мислам дека би поттикнала. А за тоа кои би биле предложени, еве на пример на денот кога ќе ги номинираат можите да направите анкета.

Само како еден предлог го посочив.
Абе и да има дискусија нема да има. Ќе ги бришат постовите само да ти докажат дека се у право, то е , диктатура.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom