Ace CFC
KTBFFH
Да не имате некој активатор за вин10 или некое програмче ко вин лоадер 2.2.2,почна да ми барат активција и ме нервират мн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сто пати се спомнати во темава.Да не имате некој активатор за вин10 или некое програмче ко вин лоадер 2.2.2,почна да ми барат активција и ме нервират мн.
Активирај го со Microsoft ToolkitДечки имам лиценциран Виндоус на еден лаптоп, ги го активирав со премин од 8ка кон 10ка што даваа бесплатно од Мајкрософт до 1ви минатиот месец. Сакам сега и на нов лаптоп да го ставам. Му ставив 10ка, се најавив од истиот акаунт и очекував дека автоматски ќе се синхронизира и овој самиот ќе се активира, ама изгледа не е така. Можно е ова да се направи или да си го активирам со КМСпико?
Активирај го со Microsoft Toolkit
Дома колку врати можеш да отклучиш со еден клуч?Тоа знам, туку муабетот ми беше дали не може бидејќи со истиот акаунт имам активиран Виндоус веќе на друг лаптоп, на овој автоматски да си повлече инфо од таму. Колку уреди можеш да активираш со еден клуч?
Мене лиценцата ми работи и на стариот и на новиот лаптоп. Поврзана е со акаунтотДома колку врати можеш да отклучиш со еден клуч?
Пишуваше и порано на темава дека вин10 ти се врзува за хардверот и една лиценца можеш да ја искористиш само на еден компјутер неможеш да ја менуваш, ако сакаш на друг компјутер ќе си набавиш друга лиценца.
Иначе на еден акаунт мислам дека немаш лимит колку лиценци/уреди може да ставиш.
Интересно, според она што го имаа објавено микрософт не би требало една лиценца да биде на два компјутери ама може има некој воркароунд на тоа што го објавија или па истото не функционира како што беше наведеноМене лиценцата ми работи и на стариот и на новиот лаптоп. Поврзана е со акаунтот
Али не ги користам истовремено, на стариот лаптоп стаив 7ца, само на новиот имам 10ка. Може до тоа еИнтересно, според она што го имаа објавено микрософт не би требало една лиценца да биде на два компјутери ама може има некој воркароунд на тоа што го објавија или па истото не функционира како што беше наведено
...bara nekoj repair > Ако имаш вметни инстачационо ЦД/УСБ. Repair од таму се прави.Zdravo na site, mozebi nekoj ima predtoa pisano za toj problem no premnogu strani se za da baram...
Go zapocnav procesot na isntaliranje na win10 no nenadejno go iskluciv od struja i prekina instalacijata...Sega koga go uklucuvam pocnuva nekoj repair da izleguva i nikako da se ukluci...GO izbiram predhodniot operativen sistem win8.1 pro no nikako da se startuva bara nekoj repair....Vas sovet okolu ovoj problem...
Pozdrav