TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Зелени кепци РАУС 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трагедија во стил на сите екипи за кои навивам![]()
Не знам што си гледал ти, Холандија навистина доинираше по примениот гол, но дотогаш можеше 2-3 разлика да губиЗаслужија Холанѓаниве. Напаѓаат цело време. Не може Очоа да ги спасува Мексико цело време.
Со пеналиве - судијата чист пенал во прво полувреме не досуди, сега немаше пенал - свирна.
Ахам.А 59-та минута идиотиве на МТВ викаа Холандија е на работ на испаѓање![]()
Сега се префрлам на мојата втора екипа.Не е до тебе, си одбрал екипа за која и Цитро гласал.
Што била оштетена Холандија? Што не беше санкционирано удирањето во главата на Херера од страна на Влаар? Не ги знам правилата за опасна игра во шеснаесетник, дали треба индиректен удар или пенал е (претпоставувам првото).Холандија и така беше оштетена, што се буните.
Oranje hup Oranje Merkel najdobra Bobi i Robben zverovi pozz
Воздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуелиШто била оштетена Холандија? Што не беше санкционирано удирањето во главата на Херера од страна на Влаар? Не ги знам правилата за опасна игра во шеснаесетник, дали треба индиректен удар или пенал е (претпоставувам првото).
Воздушен дуел е глава со глава, не глава со нога.Воздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуели
п. с. за Мексико бев утакмицава да не ме сфати некој погрешно ама интересни ми се колнењава на темава мислиш Македонија игра![]()
Сега се префрлам на мојата втора екипа.
Со Цитро делиме иста судбина.
Allez France!
Сега бар знам против кого ќе бидам. Дури и за Бразил ќе навивам, само Холандија да не освои![]()
Сега се префрлам на мојата втора екипа.
Со Цитро делиме иста судбина.
Allez France!![]()