СП 2014 (осминафинале) Холандија - Мексико

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Зелени кепци РАУС :vozbud:

Јас кога ја видов снимката ми изгледаше како да има контакт, но треба да се види уште еднаш, а и Робен знае да се намести во такви ситуации. Болно за Мексиканците но свесно ги пуштаа холанџаните во својата половина, не можеа да очекуваат дека тоа нема да им се врати.

Заслужија Холанѓаниве. Напаѓаат цело време. Не може Очоа да ги спасува Мексико цело време.

Со пеналиве - судијата чист пенал во прво полувреме не досуди, сега немаше пенал - свирна.
Не знам што си гледал ти, Холандија навистина доинираше по примениот гол, но дотогаш можеше 2-3 разлика да губи ;)

Реално мечов плачеше за продолженија.

За судењето не коментирам, прво против Камерун, потоа неодусден пенал против Хрватска, за на крај подарок пенал во последни секунди против Холандија. Тоа е тоа.

Секој класа играч, мора да е и гнасен глумец, тоа е модерниот фудбал :)

На Екрем Јевриќ свирчето да му се позлати!

да не беше Очоа кај дрогирашиве,ќе примеа 4 комада како од шала
Снајдер се распуца кога е најпотребно,браво царе !

А 59-та минута идиотиве на МТВ викаа Холандија е на работ на испаѓање :facepalm:
Ахам.
Во 85та "ПРОДОЛЖЕНИЈА. СЕПАК СЕ ИЗБОРИЈА ХОЛАНЃАНИТЕ ЗА ПРОДОЛЖЕНИЈА!"

Ало брат фудбал вие имате гледано ? Имате врска некоја ?

Без трошка на заебавање сметам дека сум подобар коментатор од ова двајцава што го прикажаа. Ни возбуда при головите ни ништо. Срамно коментирање е ова за едно Светско првенство. Срамно.

Топката пола стигнала до гол овие тогаш "Еве сега ако има правда ќе навиаме за.."

Ало бе а хајп за пеналот да направиш ? А да не бидеш пристрасен до после изведување на пеналот ?

Катастрофа.

Не е до тебе, си одбрал екипа за која и Цитро гласал.
Сега се префрлам на мојата втора екипа.
Со Цитро делиме иста судбина.
Allez France! :icon_mrgr:

Сега бар знам против кого ќе бидам. Дури и за Бразил ќе навивам, само Холандија да не освои :icon_mrgr:

Холандија и така беше оштетена, што се буните.

Oranje hup Oranje Merkel najdobra Bobi i Robben zverovi pozz
Што била оштетена Холандија? Што не беше санкционирано удирањето во главата на Херера од страна на Влаар? Не ги знам правилата за опасна игра во шеснаесетник, дали треба индиректен удар или пенал е (претпоставувам првото).

Срамота, катастрофално свестко првенство

Што била оштетена Холандија? Што не беше санкционирано удирањето во главата на Херера од страна на Влаар? Не ги знам правилата за опасна игра во шеснаесетник, дали треба индиректен удар или пенал е (претпоставувам првото).
Воздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуели :)

п. с. за Мексико бев утакмицава да не ме сфати некој погрешно ама интересни ми се колнењава на темава мислиш Македонија игра :D

Воздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуели :)

п. с. за Мексико бев утакмицава да не ме сфати некој погрешно ама интересни ми се колнењава на темава мислиш Македонија игра :D
Воздушен дуел е глава со глава, не глава со нога. :D

Е глуперди бе,од готово вересија..Не сте вие педерастични Итаљани па да можете 200 минути бункер да браните,со таква игра се знае што следи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom