LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Cutie напиша:
lost e edna od najdobro osmislenite serii
the others se vojnici sto se srusile na ostrovot pred 20 god.
na sredina na ostrovot ima grad
avionot se srusil zosto se sozdalo magnetno pole zosto nikoj ne go pritisnal kopceto
ali ova se tracevi sto mi gi kazale.se sirat prikazni za lost so naj razni kraevi ama koe e tocno i dali ima tocno... ke vidime

1. Aвионот се сруши затоа што се создало магнетно поле зошто никој не го притиснал копчето - тоа се открива во 2x23 & 2x24 (финалето на 2-рата сезона) и се до 3x08 тоа не е изменето.

2. "The Others" се војници сто се срушиле на островот пред 20 год. - ова не е целосно точно, но можно е да е половина точно, т.е. во 3x07 во сеќавањата на Juliet ( која е една од "The Others" ) се открива дека таа е само 2 год. на островот и дека заминала таму заедно со Ethan ( кој беше убиен од Чарли во 1та сезона ). Така да таа теорија можи да важи само за некои од "The Others", за сите не важи. :)

Crazy P0Y0L напиша:
кој ти рече за тие the others дека била војници!!!
луге ако пишувате нешто во врска со приказната ви се МОЛАМ и линк дајте!!!!

Денес го поминав лимитот и сега кинам живци,за една епизода му треба околу 18 саата да ми ја симне:tapp:Ама што е тоа е....важно е да биде симната:zlo:Патем...димек,гледаш Heroes?Дека од тебе ја добив таа препорака да ја гледам таа серија...епа не мислам да бидам оф топик,зборот ми беше што во секоја серија во која има многу главни ликови секогаш морат да ги умрат половината,лост со умирачкиве веќе испогубија многу фанови,а и херои гледам трга накај таа насока....Не дај боже да ја чепнале Клер,ниту од херои ниту од изгубени(не се исти глумици ама исто се викаат во двете серии)дека ми се најомилените...ама ете и пред некој пост напишав,као што читав(на форуми за изгубени)дека чарли ќе умре,но покрај него ќе умре и клер т.е. она е таа што ќе му ја предизвика смртта и заедно со него...фиуууууу:jaj:

je nesto smesno. Ako poznate seriju Family Guy, ovaj glumac zajebava se iz Lost tv serije,...

СпаЈдеР напиша:
дека чарли ќе умре,но покрај него ќе умре и клер

I bet she is not gonna die with him. If I lose, I'll give you reputation, if you lose, you'll give me some, deal?

Crazy P0Y0L напиша:
Ова со сигурност ке има над 6 сезони!!!

da bre ti stvarno si crazy... Vidi samo na youtube. Napisi Damon and Carlton Interview Series. Mislim da jih je 6, i nema sanse da ce bit 6 sezona. I vidi i Lost Survival Guide... Mislim da su 3 delovi..

Deswaldos напиша:
I bet she is not gonna die with him. If I lose, I'll give you reputation, if you lose, you'll give me some, deal?
I hope he won't die either :helou:
Ама по тоа што го читам ќе умрат и двајцата...инаку за една репутација ич не ме брига,туку се нервирам зошто ги умираат баш тие што не сакам да умрат...и зошто воопшто мора да умираат личности?:nesum:
Патем,ако изгубени заврши после 3 сезони...тогаш ќе се утепам,па оваа чорба нема тукутака да исчезне низ 15 епизоди освен ако не мислат ко шпанскиве серии у последната епизода(или во филмот што го планираат изгубени)целиот расплет да се случи

Cutie напиша:
avionot se srusil zosto se sozdalo magnetno pole zosto nikoj ne go pritisnal kopceto

To nije istina, to su samo tako napravili, da bi mi mislili, da je Desmond srusio avion. Rekli su to ovi ljudi, koji su napravili Lost!

Lost...Epten mnogu dobra serija..ustvari odlicna...edna od retkite serii koi sum gi gledal koi ke te ostavat zalepen pred televizorot...od sto bev ljubopiten da vidam so ke se sluci si gi imav simnato site epizodi od prva do 6 epizoda od treta sezona i so edno dva tri dobri maratoni od po 12 casa si gi izgledav site epizodi i iskreno epten mi se dopadna mnogu ....mnogu e dobro osmislena...mi se dopaga sto vo sekoja epizoda se prikazuva del od zivotot na glavnite likovi pred paganjeto na ostrovot...
so eden zbor odlicna serija..redno bese za vakvo nesto

СпаЈдеР напиша:
се нервирам зошто ги умираат баш тие што не сакам да умрат...и зошто воопшто мора да умираат личности?:nesum:

Pa tako je, previse imaju likova, ali ja sam siguran da ce samo Charlie da umre. Ko ce inace de cuva bebu?!... I izvini za engleski, ali nemogu se setiti srpsku rec...

DarkAvenger напиша:
Lost...Epten mnogu dobra serija..ustvari odlicna...edna od retkite serii koi sum gi gledal koi ke te ostavat zalepen pred televizorot

Bravo brate, Welcome to the Club! Ja sam poceo gledati tek na pola prve Sezone, tako da sam i ja imao maraton gledanja epizoda, ali na PC;)

Znate sta sam jos odkrio,... Hugo ima (stund double) jednog coveka koji umesto njega radi u opasnim situacijama. I OVDE je i link, za interesantan klip na youtube, od njegovog namisljenog drugara, zvanog Dave. Kako su sve snimali, kako je skocio sa pecine,... I pokaze i tog drugog glumca, koji Igra umesto Hurley-a.

стварно многу jака сериjа само што вие сте биле многу напред.jас на а1 ja гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom