LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Следната епизода ќе биде за Џек?:tapp:Па мене епизодите кај шо он се сеќава ми се тоооолку досадни + тоа првите 6 епизоди се се вртеа околу нив(Џек,Кејт и Соер)па дај чоече малце да ги видиме и другите главни ликови:jaj:браво за чекоров со дезмонд ама јас сакам да видам во скоро време една епизода за клер,за саид или пак за таа црнката со белиот маж бернард...ај белким двете нови откритија во епизодата ќе ми го поправат мислењето за џек кој знае да биде прилично досаден од време на време:helou:

Одлично!:bravos: Секоја чест за епизодава...
Само многу нови заплети вадат, овие ќе не мрднат бе еееј :vozbud:

Deswaldos напиша:

Снимени материјали од 3 епизоди (мислам) им поминале низ рентген на аеродромот во Хонолулу и биле уништени. Ама дечките успеале на време да ги преснимат и немало никакво каснење по распоредот... така да - No harm done! освен 5 000 000$ трошоци за преснимување

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Снимени материјали од 3 епизоди (мислам) им поминале низ рентген на аеродромот во Хонолулу и биле уништени. Ама дечките успеале на време да ги преснимат и немало никакво каснење по распоредот... така да - No harm done! освен 5 000 000$ трошоци за преснимување
ahaha, koje budale :pos:

Jao decki, sta sam ja cuo!!!!
Uopste nije kriv Desmond da je pao avion na otok, kad nije pritisnuo na dugme;) Nesto drugo je bilo, ali ne kazeju sta,...

Bilo je i price o onoj nogi od kipa, koja ima samo 4 prste, rekli su da o tome necemo saznati vise, ali to asmo pokaziva, da su bili ljudi na ovom otoku vec davno toga. Nesto kao "Giant Stone Sloth",... Mislim da cemo trebati pocekati jos nekoliko serija, da saznamo...

Филмов е ЗАКОН ! ! ! !. Содржи некоја голема мистерија. Овие на А1 и не се некаде пред крај со филмот. Ја гледав осмата епизода од третата сезона, а уште не е дозавршен филмот. Мора да се каже едно БРАВО на режисерот, бидејќи има одбрано најдобра екипа која одговара со улогите на глумците. :)

Super film, najdobrata serija sto ja imam gledano dosega.
Momentalno sledma treta sezona i toa :)

На А1 се стигнати до 32 епизода, значи до пола негде.

Sutra je nova epizoda, zar ne? O ovoj cemo dobiti puuuno odgovora na pitanja, koja nisu odgovorena vec nekoliko vremena,...

Treta sezona e posledna posle toa se planira film da se snimi i so toa kraj :)

lost e edna od najdobro osmislenite serii
the others se vojnici sto se srusile na ostrovot pred 20 god.
na sredina na ostrovot ima grad
avionot se srusil zosto se sozdalo magnetno pole zosto nikoj ne go pritisnal kopceto
ali ova se tracevi sto mi gi kazale.se sirat prikazni za lost so naj razni kraevi ama koe e tocno i dali ima tocno... ke vidime

кој ти рече за тие the others дека била војници!!!
луге ако пишувате нешто во врска со приказната ви се МОЛАМ и линк дајте!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom