LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
и јас на а1 гледам, 2 сезона, 5-6 епизода, ама веќе неможам, ќе ги најдам до 3 сезона до кај шо се стигнати. Ептен бавно ми е вака на А1

Jас сум ги имал на хард месец дена пред да почнам да ги гледам (брат ми ги снимил) ама кога пуштив една, изгледав 15 епизоди без станување од компјутер и од тогаш станав заразен со серијата where everything happens for a reason :zlo:

Serijata ima premnogu zagatki, kako prvo koj e dzon lock, samo pobarajte na net ke vidite, deka e pretstavnik na empirizmot, golem revolucioner vo filozofijata nisto ne e slucajno vo serijata

Decki, ja gledam vec sve od pocetka vec 3x put i procitao sam svasta i napisao jos vise... Kolko ima toga,... sad sam u 2. sezoni, 8. epizoda,...

Deswaldos еве ти како тоа ќе умрат и Клер и Чарли,а и Ерон
No one else(except Desmond and Charlie(which was probably gonna die)) was around to save Claire. No one at all even knew she was out there. Remember this...that one lady said that the guy in the red shoes would die eventually...even if she saved him. Claire almost dies, but she's saved. I don't think she's going to be around for much longer.
Aaron is going to die too
remember the psychic who said "this baby need its mother to survive"
Но ова се само претпоставки,кога ќе ги гледаме натаму епизодите ќе видиме кој како ќе умре...до тогаш се е само погодување:helou:

СпаЈдеР напиша:
Патем...димек,гледаш Heroes?Дека од тебе ја добив таа препорака да ја гледам таа серија...

Да јас сум тој :) , dimek. Ја гледам Heroes и еве тука на сите „фанови“ на LOST му препорачвам да ја гледаат и HEROES зошто е исто толку возбудлива и мистериозна како и LOST.

Инаку, како надополнување на претходните постови, Lost е најзаразната серија шо ја имам гледано досега. Јас не успеав маратонски да ја изгледам зошто ја гледав на Nova TV, но откако ја собрав на DVD-а му ја дадов серијата на 3 другарчиња, и тие 3 дена не беа мрднати од пред компјутер :tv: ( LOST маратон ).

Ona so kompijuterot e nekako glupo
Jas mislam deka seto ona so 108 minuti e nesto bezkorisno
iste taka mislam deka kompijuterot e povrzan so nekoj kompijuter drug i deka ako ne gi stavat brojkite nema nisto da se sluci...koga doznav deka deteto od Michael e na drugata strana si rekov WTF?

Па ако не ги внесат бројките точно на време. Ќе се активира големо магнетно поле.

thekillagorilla напиша:
Ona so kompijuterot e nekako glupo
Jas mislam deka seto ona so 108 minuti e nesto bezkorisno
iste taka mislam deka kompijuterot e povrzan so nekoj kompijuter drug i deka ako ne gi stavat brojkite nema nisto da se sluci...koga doznav deka deteto od Michael e na drugata strana si rekov WTF?

Во Lost се до последната епизода никој не можи да претпостави ништо, зошто има премногу пресврти. За ова со компјутерот има објаснување понатаму во серијата, поточно во последните 2 епизода од 2рата сезона, и ќе видиш дека не е како шо велиш ти.

Da da, svaka epizoda je specialna. Nikako da znas u napred, sta ce biti. A oni brojevi sigurno za nesto su dobri,...Sutra u jutro stize sledeca epizoda, zar ne?

Гледав на тв 2 епизоди и ме бендисаја и дома си данлодирав неколку епизоди ќе ги гледам вечер

Јас не пропуштам епизода ама неможам да ги гледам на А1 зш 2 епизоди неделно .... барем да беа 5 ајде де ама 2....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom