LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Deswaldos напиша:
Ha ha, kad sam ja gledao onu emisiju iz prve sezone, gde igraju golf, jedna zena u pozadini zvace zvaku. A odakle joj zvaka?
Од авионот?:tapp:Зар мислиш од цел авион немаат едно пакетче џваки кои не се искористени
cf.gif

А најако беше кога негде во првите епизоди Лок и Бун ќе земат секира!!! Од каде сега на островот секира??? Сигурно во авион никој не носи секира...

јахутерминал напиша:
Филмот е срање. За никаде е, незнам кој паметен го гледа.
Ако не ти се допаѓа серијата,имаш други теми на кои можеш да дискутираш.Ама тука,би те замолила да се воздржиш од ваквите коментари,бидејќи навредуваш многу членови (вклучувајќи ме и мене како фан на Lost).:)

јахутерминал напиша:

И мене од почетокот ми беше без везе ама сега почнав да го пратам
бај тхе вај лост се супер фркосана серија шо сум ја гледал

Скулгрл напиша:
Ако не ти се допаѓа серијата,имаш други теми на кои можеш да дискутираш.Ама тука,би те замолила да се воздржиш од ваквите коментари,бидејќи навредуваш многу членови (вклучувајќи ме и мене како фан на Lost).:)
Се извинувам ако ве навредувам, но овде мислам дека темата е отворена да се коментира за серијата LOST.

Bravo, deswaldos, gledam dobro ja pratish serijata.. delam mislenje okolu Claire..
Poshto vo poslednata epizoda, univerzumot imal nachini da sprovede toa shto treba neli.. i forata bilo da se spasi Claire, a ke trgnel Charlie vo voda, i Charlie ke se udavel, a Claire ke se spasi.
Znachi primarna zhrtva ne e Claire, tuku Charlie.. i eventualno ke umre.
Interesen beshe fleshot.. so kluchot, boom, se budi doma so boja.. zhivee zhivot, *ja SLIKA SLIKATA.. go udiraat so palka vo klubot..* se budi i ja gleda slikata.. kako stvarno da se desilo.
Ludilo!
Jahyterminal.. ispod chast ti e da ti vrati nekoj odgovor na tvojata retardirana zabeleshka.. Skulgirl, striktno ignore na vakvi!!

Da dechko, temata e da se komentira LOST, znachi (ako beshe pameten..) ke sfateshe deka temata glasi ova:
"Tema za lost, za lugje shto ja sledat emisijata, shto propushtile neshto, pa ke prashaat, ili prashuvaat za nekoi raboti okolu emisijata i baraat mislenja okolu emisijata SHTO JA GLEDAAT".. a ne tema vo koja te barame tebe, profesore, da ni kazesh koj e pameten shto gleda i kako gleda.
Uf!!

Едно е да коментираш за филмот,друго е да ги омаловажуваш оние кои го следат.

Скулгрл напиша:
Едно е да коментираш за филмот,друго е да ги омаловажуваш оние кои го следат.
Велам незнам кој паметен го гледа, ама изледа еве има и паметни што го гледаат.:helou:

CT напиша:
Bravo, deswaldos, gledam dobro ja pratish serijata.. delam mislenje okolu Claire..
Poshto vo poslednata epizoda, univerzumot imal nachini da sprovede toa shto treba neli.. i forata bilo da se spasi Claire, a ke trgnel Charlie vo voda, i Charlie ke se udavel, a Claire ke se spasi.
Znachi primarna zhrtva ne e Claire, tuku Charlie.. i eventualno ke umre.
Interesen beshe fleshot.. so kluchot, boom, se budi doma so boja.. zhivee zhivot, *ja SLIKA SLIKATA.. go udiraat so palka vo klubot..* se budi i ja gleda slikata.. kako stvarno da se desilo.
Ludilo!
Jahyterminal.. ispod chast ti e da ti vrati nekoj odgovor na tvojata retardirana zabeleshka.. Skulgirl, striktno ignore na vakvi!!

Da dechko, temata e da se komentira LOST, znachi (ako beshe pameten..) ke sfateshe deka temata glasi ova:
"Tema za lost, za lugje shto ja sledat emisijata, shto propushtile neshto, pa ke prashaat, ili prashuvaat za nekoi raboti okolu emisijata i baraat mislenja okolu emisijata SHTO JA GLEDAAT".. a ne tema vo koja te barame tebe, profesore, da ni kazesh koj e pameten shto gleda i kako gleda.
Uf!!
Да,Чарли ќе се удави а Клер наеднаш целата удавена без воздух,дека Чарли умрел и она одма ќе се освести онака,дај не заебавај:smir:Доколку Чарли не отидеше да ја спаси Клер,Клер немаше да биде спасена бидејќи Десвалдос преку флешови од каде ќе умре Чарли ги спасува и двајцата со тоа што Чарли не отидува во водата да се удави,а Клер ја наоѓаат полумртва(значи и она е спасена,ама колку и да биде спасувана,таа мора да умре).Не знам дали си го прочитал мојот пост погоре каде што цитирав некој од друг форум...еве ти го за да го прочиташ,а потоа што сакаш мисли,јас мислам или сите заедно умираат(Клер,Чарли и Аерон) или никој од нив не умира
Еве го постот кој веќе трет пат го повторувам бидејќи некој ги мрзи да читаат повеќе страни наназад
No one else(except Desmond and Charlie(which was probably gonna die)) was around to save Claire. No one at all even knew she was out there. Remember this...that one lady said that the guy in the red shoes would die eventually...even if she saved him. Claire almost dies, but she's saved. I don't think she's going to be around for much longer.
Aaron is going to die too
remember the psychic who said "this baby need its mother to survive"

Vidi, toa e tochno shto go pishuvash ti. Poentata e shto.. (mislam) deka malce pogreshno si go sfatil. Poshto i Desmond jasno dava do znaenje "Claire is not going to die charlie, you are" Neshto kako toa.. mi se chini.
Toa shto ti go zboruvash nikogash ne se sluchilo.. jas ti kazhuvam shto se sluchilo, i shto ke bide (spored desmond). Nego, nishto chudno vo pravo da si, ili pak i dvajcata da greshime. Ke ti kazham utre od sabajle, poshto do togash ke izleze 9ka mislam. Neka ostavi nekoj link do torrent tuka ako najde prv.

CT напиша:
...Ke ti kazham utre od sabajle, poshto do togash ke izleze 9ka mislam. Neka ostavi nekoj link do torrent tuka ako najde prv.

Мислам дека нема да има одговор на тоа во 9тата. Напишав и пред некој ден еве и сега ќе напишам пак дека 9тата епизода е „посветена„ на Jack, Sawey, Kate и "The Others". :) Изгледа останва да чекаме одговор за то во 10-тата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom