Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TWEETY*** напиша:Ja gledam i dobra e,samo pocnaa mnogu da ja tupat,kkao vo pesto da tapkaat samo.Znae li nekoj sto se slucuva, kakav vrsak imaat brojkite so preziveanite,kako zavrsuva?
Crazy P0Y0L напиша:ова 41 шо треба да значи?
-=}{VLATCHE}{=- напиша:Еве ви сајт преполн со информации за Lost
http://lost.wikia.com
Deswaldos напиша:Znam! Pa to sam ja napisao TWEETY***
Deswaldos напиша:Gde vi trazite torrent-e? Ja sam prije trazio i na thepiratebay.com, ali sada u glavnom na torrent-finder. Jednu seriju mi skine za nekoliko sati.
Mac)) напиша:Сеа се се комплицира ама и глеам дека 7мава епизода ве донесе до заблуди...
Тоа што Алекс рече дека му е ќерка на Бен не мора да значи дека е во крвно сродство со него...Туку мислам дека значи тоа дека Бен на островот е 16 години и повеќе и кога ја земале Алекс он и се претставувал ко татко и за полесно да ја задржат...
Исто во оваа епизода таа плавата рече само ако маж ми го удри автобус и него го спука после само за да работат со неа...----Ви текнува кога Бен му рече на Џек " Два дена откога дознав дека имам тумор,хирург падна на мојот остров " ???----Можда има тука нешто во врска со несреќата![]()