LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ja gledam i dobra e,samo pocnaa mnogu da ja tupat,kkao vo pesto da tapkaat samo.Znae li nekoj sto se slucuva, kakav vrsak imaat brojkite so preziveanite,kako zavrsuva?

Абе не се отваре линко де ако сакаш пак провери?

404 Not Found. Друже као што читаш погоре не работи линкот.

TWEETY*** напиша:
Ja gledam i dobra e,samo pocnaa mnogu da ja tupat,kkao vo pesto da tapkaat samo.Znae li nekoj sto se slucuva, kakav vrsak imaat brojkite so preziveanite,kako zavrsuva?

je film koji objasni te brojeve. Sve sto ja znam je, da 4+8+15+16+23+42=108. A Svakih 108 minuta treba da se ukucaju ti brojevi.

A proveri i ovde da vidis vise o lost. A znam da su ti brojevi i u koordinatama njihovog otoka

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Еве ви сајт преполн со информации за Lost
http://lost.wikia.com

Znam! Pa to sam ja napisao TWEETY***
Jao meni, danas je vec 14.2. Nova serija ceka,... Jedva cekam da vidim sta je sa Desmondom.
Uf, moj Countdown Simulator alarm se upalio. Imam samo 4 minute da ukucam 4 8 15 16 23 42...

Al je interesantno ovo:

4 8 15 16 23 42 Ako brojis od leve prema desni, od gore prema dole
4
8 15 16 23 42 osmica je 8. broj, 15 i 16 su 15. i 16. broj,...
4 8 15 16 23 42 Ali ne vredi za cetvorku...
4 8 15 16 23 42 A ovde su i GPS koordinate, koje pokazivaju mesto
4 8 15 16 23 42 u Tihom okeanu, negde izmedju Los Angelesa i Australije...
4 8 15 16 23 42
4 8 15 16 23 42

Dobro aj greska. Tvoja stran je bolja. Sad sam bas gledao na torrent-finder.com i sedma epizoda ima vise od 7000 seeds. Mislim, da ce 8 epizoda stici tek sutra,...
Gde vi trazite torrent-e? Ja sam prije trazio i na thepiratebay.com, ali sada u glavnom na torrent-finder. Jednu seriju mi skine za nekoliko sati.
A mislim da cemo u 8. seriji vidjeti puno novih stvari, ali iako cemo dobiti nekoliko odgovora, dobit cemo jos vise pitanja. Jako me interesira i to, kako je Lock postao invalid, i sta se desilo na onoj farmi marihuane.
Ali ima puno likova i svatko ima svoju priču. Sad ce govoriti o desmondu i Jacku, ali sigurno i o onom momku, koji je pobego sa ostrova sa Sawyer i Kate,...

Сеа се се комплицира ама и глеам дека 7мава епизода ве донесе до заблуди...
Тоа што Алекс рече дека му е ќерка на Бен не мора да значи дека е во крвно сродство со него...Туку мислам дека значи тоа дека Бен на островот е 16 години и повеќе и кога ја земале Алекс он и се претставувал ко татко и за полесно да ја задржат...
Исто во оваа епизода таа плавата рече само ако маж ми го удри автобус и него го спука после само за да работат со неа...----Ви текнува кога Бен му рече на Џек " Два дена откога дознав дека имам тумор,хирург падна на мојот остров " ???----Можда има тука нешто во врска со несреќата :)

Deswaldos напиша:
Gde vi trazite torrent-e? Ja sam prije trazio i na thepiratebay.com, ali sada u glavnom na torrent-finder. Jednu seriju mi skine za nekoliko sati.

TorrentSpy.. вечерта на 07.02 имаше над 13.000 seeders.

Mac)) напиша:
Сеа се се комплицира ама и глеам дека 7мава епизода ве донесе до заблуди...
Тоа што Алекс рече дека му е ќерка на Бен не мора да значи дека е во крвно сродство со него...Туку мислам дека значи тоа дека Бен на островот е 16 години и повеќе и кога ја земале Алекс он и се претставувал ко татко и за полесно да ја задржат...
Исто во оваа епизода таа плавата рече само ако маж ми го удри автобус и него го спука после само за да работат со неа...----Ви текнува кога Бен му рече на Џек " Два дена откога дознав дека имам тумор,хирург падна на мојот остров " ???----Можда има тука нешто во врска со несреќата :)

Точно, точно.. (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom