^ Ghost Rider ^
Biker Boy
- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 8
togas zoltava za sto e oti pisuva na nea batery+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
togas zoltava za sto e oti pisuva na nea batery+
со или без кондензатор ке троши исто. кондензаторот има друга улога а не шпарање на струја. тој служи за пеглање на скоковите на струја т.е. кога појачалото ке повлече повеке при удар на басот а односно кога ке оптеретиш јако... и сето тоа е за да добиеш малку подобар звук, т.е. да ги извадиш максимум перформансите на појачалото и вуферот. јас до сега не сум ставил кондензатор на ниедна моја кола, а сменив околу 4-5 појачала низ коливе до сега...јас обожавам јако озвучење во кола и квалитетно и баш денеска(вчера) купив тоа што го сакав.радио Pioneer deh-2300ub 4х50 предните само треба да ги сменам неделава бидејки ми се фабричките,елипси имам Pioneer 2х100,појачало Magnat 500 w real power и JBL 1000w вуфербидејки вчера ги купив вуферот и појачалото треба да идам да ми го наместат е сеа ме интересираше дали морам да ставам кондезатор или пак немора сега одма,секако ми е во план и тоа да го купам до крајот на месецов и дали без кондезатор ќе го троши многу брзо акумулаторот.Благодарам однапред
срање е песнаваhttp://www.youtube.com/watch?v=GO22Z0T3qPE
Песнава, брзина на движење од 20 километри на час, 2ра брзина, рака низ прозор, по можност со телефон, и курчење низ град ^^
Ignition значи дека таа жица е плус кога има вклучен контакт. Жолтата има нон стоп струја од акумулатор т.е. 12 волти... Е сега обично боите се обратно... а зошто така ти кажуваш незнам...ne mozev da najdam soodvetna tema za ova pa ke pisam tuka za da mi pomogne nekoj da povrzam cd mp3 za vo kola me bunat 2 zici :crvena-ignition,i zolta batery+ e sea koja e + dali crvenata ili zolatata ?za minus znam deka e crnata-ground
јас обожавам јако озвучење во кола и квалитетно и баш денеска(вчера) купив тоа што го сакав.радио Pioneer deh-2300ub 4х50 предните само треба да ги сменам неделава бидејки ми се фабричките,елипси имам Pioneer 2х100,појачало Magnat 500 w real power и JBL 1000w вуфербидејки вчера ги купив вуферот и појачалото треба да идам да ми го наместат е сеа ме интересираше дали морам да ставам кондезатор или пак немора сега одма,секако ми е во план и тоа да го купам до крајот на месецов и дали без кондезатор ќе го троши многу брзо акумулаторот.Благодарам однапред
zdravo od kaj da vlecam struja za pojacalo za golf 4 dali da busam dupka za do akomulator ili da zemam od pod volan struja dali nekoj znae da mi pomogne