Музика во кола

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кога доагав од Дубаи земав јака работа за у кола а и за дома.FM Transmiter ама не како оние што ги има во МК за на упаљач,туку се полни на лаптоп има 3.5мм џек,брцаш у ipod,ipad или мобиљка у кола факаш фреквенца и цепа Цеца:vozbud:,а истото и дома,У лаптоп палиш радио наогаш 103,25 и опаааааа народњациииии......

Кога доагав од Дубаи земав јака работа за у кола а и за дома.FM Transmiter ама не како оние што ги има во МК за на упаљач,туку се полни на лаптоп има 3.5мм џек,брцаш у ipod,ipad или мобиљка у кола факаш фреквенца и цепа Цеца:vozbud:,а истото и дома,У лаптоп палиш радио наогаш 103,25 и опаааааа народњациииии......
Претпоставувам ваков со 3.5 мм џек, се полни на микроусб порт

п.с. ги има и кај нас

mini-fm-transmitter-for-smartphone-and-mp3-mp4-14044794624.jpg

Јас имам ваков, и е супер.. Само троше батерија од самио дивајс...

N70JY.jpg

Кај нас може да се најде нешто вакво или слично на ова?
Имав ама потрошени се, црни и бели беа

моментално од посагламот тие со 3.5 мм џек како горната слика имам

CD - Alpine 4x50W, назад два Blaupunkt, во вратите не сум сигурен какви се, у ѓепек custom made вуфер и појачало 450W :)

Имав ама потрошени се, црни и бели беа

моментално од посагламот тие со 3.5 мм џек како горната слика имам
Само се уштекува бананчето и преку телефон контролираш кои песни да ти свири?
И си местиш станица на уредот за радиото да ти фаќа?
Која цена?

Само се уштекува бананчето и преку телефон контролираш кои песни да ти свири?
И си местиш станица на уредот за радиото да ти фаќа?
Која цена?
Да
да
оди со полнач за во кола
Исто така заборавив да напоменам дека има и вграден осетлив микрофон така да некој кога ти ѕвони си збориш и другиот го слушаш на звучките во кола ... што значи 2во1 и кар кит и фм трансмитер

Дизајнот и џекот се направени за iPhone па така ако го користиш на било кој ајфон е измислено
цената е 1200 ден.

Татко ми коа ја купи фелицијата немаше радио, а во вратите има 2 мнооогу чкарт звучници.
Купив Kenwood radio/CD/MP3 (без USB), а за звучници... премалку време се вртам во Македонија за да менувам и звучници :)

Инаку цело време ми свири радио Метрополис, евентуално Сити, Радио2. Никогаш не знаеш кога ќе пуштат некоја песна што ќе те мавне во срце :)

jebiga, seuste neam 18 god, ali koa ke si vozam kola obavezno ke iam ludo ozvu4enje
ina4e momentalno iam eden drugar u 407 sw ima dva kenwood vuferi od 15" ! i momentalno najverojatno ima najako ozvu4enje na balkan... sea ke ide na natprevar
Najako na balkan:pos:pa kaj mene imam samo 6 kw pojačalo i 3 12'' sony bascina na pola ton aritnija na srce se dobiva so izgasena kola 1 pesna ne sviri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom