Ок е, смирувачки делува ако си ги погодиш песните, но кога сум пијан, Iron Maiden се заколнав дека никогаш повеќе нема да ги пуштам, зашто ме тераат да притисна на гаста до кај иде...:pos2: Озбилно.
Музика - обавезно!
Сеуште возам часови, и покрај тоа што знам да возам, ама од дома им треба доказ за тоа. И додека си возам обавезно музика имам пуштено.. антена 5 радио.
А за понатаму.. што знам. Нешто чил аут за у град, транс за на автопат, д‘н‘б за луда вожња чат пат. Зависи од расположение.
Memory card од 2 Gb е доволна да собере секаков тип на музика.
Секогаш имам избор од секој жанр на музика. Озвучувањето е доволно за мои потреби, радио 2х45, звучници kenwood задни 300w и предни kenwood 200 w. :music1:
Колку што видов оваа тема ја нема.А ако има слободно оваа мојава во канта.Сите знаеме колку е важно да се има добра музика во автокмобилот.Па повелете кажете што слушате додека (се) возите ставајте и линкови.
Еве јас ке почнам иако сеуште немам положено кога возам(ретко) и кога се возам сакам да слушам добра музика како:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.