Музика во кола

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Hihihihih,u citroenceto4 iam pionirce i m'ska goa vakvoa inace sakam pojako taka ama kaa odam na strana nekade ili navecer kaa nema nikoj po ulici nekako ne mi e prijatno ke recat so se zanesue via mislam znajte kavdarcani kakvi se :vozbud: ama kaa mi e ceif odlepuam ne se zamaram ic so rekle so ne rekle poveke ziveam za mene od kolku za drugi :baeh:
Де бе со воа кавадаречкио... Ништо не разбирам да го ебам.

Што то значи ова?

Hihihihih,u citroenceto4 iam pionirce i m'ska goa vakvoa inace sakam pojako taka ama kaa odam na strana nekade ili navecer kaa nema nikoj po ulici nekako ne mi e prijatno ke recat so se zanesue via mislam znajte kavdarcani kakvi se :vozbud: ama kaa mi e ceif odlepuam ne se zamaram ic so rekle so ne rekle poveke ziveam za mene od kolku za drugi :baeh:

Де бе со воа кавадаречкио... Ништо не разбирам да го ебам.

Што то значи ова?

Сака да каже многу му е јако радиото :vozbud: М'ска џоа ваквоа :tv:

Најубаво е да си пуштиш музика во кола и негде на аутопат да ја спукаш(нормално да пазиш на полиција).Да се релаксираш,да се издуваш со колата.
:salut:

Има секогаш музика.... Особено онаа што доаѓа од под хауба :vozbud:

Убава е онаа комерцијалата од линиска 4,ама ја ја сакам онаа од v8 некако по-мелодична ми е,по жива :)

Море и бокс машина 4 цилиндрична прави одлични музики... Алфа турбо, мх, мх... Мераци.

Или тоа или некој јак турбо фолк, Киле Митич или Диџеј Крмак :pos::pos:

Убаво е да има музика во кола, ама да биде јако онолку колку што ми е потребно на мене да можам да слушам без да се напрегам, а не да слушаат на 100 метра од мене

Или тоа или некој јак турбо фолк, Киле Митич или Диџеј Крмак :pos::pos:

Убаво е да има музика во кола, ама да биде јако онолку колку што ми е потребно на мене да можам да слушам без да се напрегам, а не да слушаат на 100 метра од мене
Не ми спомнувај жити се... Ми се гади од типови што: отвориле шибер, отвориле сите прозори, левата рака низ прозор пуштена надолу, со десна го држи воланот најгоре, а од колата ечи некоја безвезна музика која се слуша на околу 200 метри радиус.

Јасно е дека музика треба да се пушта во нормални граници, но не е секој нормален.

Ихх јас па обожавам, посебно од семафор на семафор, некое постаро 325и, или некој VR6! Да с*ршиш вгаќи! :pos2:

:S електроничар...или ново, некој си 4000..кај најде баш во кризава:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom