Музика во кола

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
абе да возеш кола без да слушаш музика, оваа работа не бива така :) :)

i jas postojano slusam muzika dodeka vozam i toa mnoguuu glasna

glasna ama dali samo krci kolku da se kaze deka e glasna ili ... :D

btw saka nekoj pojacalce da kupi 2x175w rms??? PP

Во роверот(214) си имам панасоник CD/MP3/WMA 4X50 со усб излез, напред 200W пионирчиња позади 500W пионирчиња исто така со 3000W Pioneer вуфер и две појачала(едно 1000W за вуферот и едно 300W за елипсите) а иначе претендирам погласна музика

Bez muzika nema sansi. Sekogas pustam RAP da se otkacime site vo kolata haha. Najubavo muzice za vo kola mislam

mi bese rasipan cd-pleerot u kola edno 3 meseci nemozef da go popravam, i mislef kje spoulavam. baraf sekakov izgovor za da ja pozajmam kolata na mama ili na tato. a inaku nemozam ni sekunda bez muzika. slusam dosta glasno, ali ne tolku glasno pa da me slusne celo malo. pustam dovolno jako za da ne mi grci, a i da ja slusam samo muzikata a ne ostanat soobrakjaj ili nadvoresna bucava.
a najcesto se znae, rapce, iako znam da pustam nekoj tezok turbo folk koa sum so drugi u kola, poso ne im se svigja bash rapot :)

И јас не можам ни секунда без музика. Ко ќе сум сама си пуштам гласно музиче,претежно транс,ама ко ќе сум со мама и тато...СМРТ ми е! В гла ги мавало музиката!Ух!:nerv:

Музика да само да не е многу гласна за да не ти го одвлече вниманието! Инаку кога возам сам на подолги релации, обавезно слушам музика, бидејќи е многу монотоно и може да се заспие на волан! Значи музика да ама не многу гласна:smir:

Ах, далеку од заспивање, но секогаш кога има некој со мене в кола, прајме муабет и музиката само ни пречи. Инаку ко ке сум сам си пуштам некое радио.

Vo kola.. paaa
Ludacris - Move Bitch
DMX - Party Up
Lil Jon & The EastSide Boyz - Get Low
Ago, Vojnik & NLO - Agonija
Legijata ft. G Madafank & Alich - Podzemni vodi (bonus traka)

ja vo bmw-to go imam standardnoto bmw ozvucuvanje....nekoe si biznis pack rds and stuff so 6 zvucnika....2 visokotonci napred so 2 zvucnika vo vrata i 2 basa pozadi na krov :)
ne se kojznae kolku jaki...mislam deka se site zaedno 300W ama ekstra kvaliteten zvuk davaat

Во астрата имам тоа радио цд мп3 шо иде од Опел.Зш сум уше почетник и не сакам многу гласно да слушам додека извозам некој 10 минути после се навикнувам ама не сум некој шо слуша гласно.Нормално глас пуштам колку да си прам кејф со песните.

Jas pretpocitam da slusam muzika vo zivo, t.e. masinata pod hauba, najdobriot muzicar vo svetot:pos2:.

ja sum po jako ozvucenje u kola ,ama i ljubitel na kvaliteten i dlabok bass .. sea imam kenwood cd/mp3 4x50w 2 elipsi usb pozadi ,edna alum 10" usb ,300w pojacalo za 10kata i visokotonci napred.. :) i mene mi e taman ,baagi lupa i trese :vozbud:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom