Tournament mode?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поголеми се шансите нешто глупо што ќе се плаќа да направат, ама ај да видиме![]()
Tournament mode?![]()
there,Како можеа brawl ов да го направат толку глуп![]()
Секоја година околу крајот на мај настапува еден краток период коа традиционално се убедуваме дека ете оваа сезона ќе се појави LSH. Нема везе тоа што шесто пати ни е кажано дека нема да ја има во HBO GOT.![]()
Tournament mode?![]()
????there,
fixed
Секоја година околу крајот на мај настапува еден краток период коа традиционално се убедуваме дека ете оваа сезона ќе се појави LSH. Нема везе тоа што шесто пати ни е кажано дека нема да ја има во HBO GOT.
------
Ја би сакал стварно да е така и увек вака се надевам, али не верувам више дека LSH може да се појави во GOT. Би требало да и погледам више еднаш на реалноста у очи и да престанам да се залажувам.
Растурив голден легендарна карта на Ворлок таа последната и земав 1600 даст и сеа се мислам пола саат што да крафтнам![]()
Скап е тој,направив добар дек со механиксДр. Бум ако го немаш.
Скап е тој,направив добар дек со механикс
Растурив голден легендарна карта на Ворлок таа последната и земав 1600 даст
Скап е тој,
па да де,неќам даст-от да го поебам за една карта само..
Не, само за првата победа добиваш бустер и тоа е тоа.Sto dobivas so toa pobedi u brawlot? Koa ke zavrsi, na krajot se smeta nesto?