HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
^Се согласувам. „Страмота“ е малку претерана реакција. Ако тебе не ти се допаѓа, океј. Ама овие работи се прават од две нешта:
1. Имаше побарувачка за ова,
2. Пари.
Сега дел од тие што го бараа ова ќе им се придружат на тие што го хејтаат ова, некои од тие што го хејтаа ова ќе им се свиѓа, итн итн.
33% rule - третина ќе го сакаат, третина ќе го мразат, и останатите не ги интересира.
Ова „правило“ го има насекаде и одсекогаш, и така ќе си остане :)

И наместо tournament mode они решија да стават уште една безлична дуел опција.
Играм од closed beta али сеа сум спаднат само на чистење дневни квестови, чекав tournament mode, али они изглеа се задоволни со third party организацијата на турнири и ќе го фураат така.
Не знам уште колку ќе играм, пошто неам намера да се заебавам со глупиот и комплициран начин на пријавување у тие third party organised турнири. Ја сакам како на MTGO или како Kingdoms CCG, да можам да влезам у турнир со нормален ин-гејм клик, а не да се ебавам по разни други форуми, скајпови енд шит.
Баш ме надркаа пошто едино што чекав у игарва, беше копчево да се претвори у tournament mode, а не у уште еден useless mode.

A тоа шо наплаќаат или не, скинови/козметика - ме заболе стојко.

Еј едно прашање можда малку глупо ама ме интересира чисто информативно.Што е работава што на некои карти кај противнициве им пишува created by.....незнам кој?
И дали има читери на играва?
:toe:

Еј едно прашање можда малку глупо ама ме интересира чисто информативно.Што е работава што на некои карти кај противнициве им пишува created by.....незнам кој?
И дали има читери на играва?
:toe:
Created by Друга карта.
И нема читери хахахах.
Шо ќе читува?
Се е серверски неможе нишо да се читува освен да си го знаеш шпилот и да знаеш шо ти останало па шо може да извлечеш следно.

После во 6 треба да пуштат Team Brawl.

Created by Друга карта.
И нема читери хахахах.
Шо ќе читува?
Се е серверски неможе нишо да се читува освен да си го знаеш шпилот и да знаеш шо ти останало па шо може да извлечеш следно.

Постојат ботови, ама читери нема
@zokizoze Created by Unstable Portal на пример значи дека картата е извлечена преку Unstable Portal - на рандом.

Изиграв неколку партии од team brawl. Интересно е ова со специјални декови, и на авантурите тие што беа цел дек со една карта и слични си ги играв по неколку пати.
Ама, сега прочитав дека единствената награда од ова е пекот што го добиваш после првата победа :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ако е вистина ова и остане така, ова е тежок фејл. Само по 2 партии ќе играм колку да ги видам дековите и да си го земам пекот. А гледам бројат победи и си викам ќе има награди на крај според бројот на победи, супер ќе биде :tapp:

Уше не сум го видел, али прочитав све што може да се прочита за ова и ми личи побесполезно неголи што мислев.
Невероватно глупа опција да го трошиш своето време.
Боље ќе праам било што друго: ќе гриндам десетки на секои три победи - дури и тоа е боље.

А коа ќе помислам дека ова го добивме наместо tournament mode :facepalm:, ме јаде нервоза дека нема више празни копчиња.
(не ми се веруе дека две од четирите се соло адвенчрс и таверн брол)

Абе искрено, надркан сум дека нема in-game tournaments. Штом не стаија in-game tournaments, вероватно ќе мрчев и било што друго да ставеа, па макар и нешто добро (само во тој случај, немаше волку да мрчам, како сега, пошто ова прилично срање ми личи)

а се понадевев пошто нели сеа бета тестираа ингејм турнаментс за starcraft, па си реков ај сеа таму, па после гарант ние сме на ред, али курац...

Последно уредено:
Значи поинтересен херој за игра од Warlock нема :zver:Топ карти што го прават интересен за игра ми се Void Terror и Floating Watcher(посебно вториов) и плус ги имам во декот Emperor Thaurissan и Lord Jaraxxus.
Мераци,има да стигнам 10 левел минимум:jeeee:
Btw.Дај предложите некој добра карта што би ја користел за со Варлоков.

Значи поинтересен херој за игра од Warlock нема :zver:Топ карти што го прават интересен за игра ми се Void Terror и Floating Watcher(посебно вториов) и плус ги имам во декот Emperor Thaurissan и Lord Jaraxxus.

Да , хендлок е најинтересниот дек за играње но за солиден хендлок треба ептен многу даст или среќа во пакови :D .

Ако сакаш да се изживуваш со противниците креирај си фејс хантер дек . Целиот дек кошта околу 2500-3000 даст а лесно се стига до 7-8 ранк со него :D

Одамна неам играно Ворлок, уствари хартхстоун уопште :D
Незнам како иде сега, али ја мислам дека у декот се забавував со Voidcaller и Voidterror :P
Али Emperor Thaurissan најбољи, мејџ декот шо го играв најмногу го имав него и Faceless Manipulator :D

Shadowflame е увек партали. Едно од најдобрите глобал чистења во играва. За контрол Ворлок е предобар спел, мада што јас преферирам Mal'Ganis+Doomguard+Void Caller комбинација. :)

Добро, шо тражат пари за козметиќи оќеј. Шо треба ден и пол да изиграш една арена ако си просечен играч, ајде и тоа океј. Квестовите шо никој не се потрудил барем маалку да ги измене од опен бета, аајде и низ тоа ќе се помине. Ама кој курац не може да се крафтат картие од експанзиите ебате пералната за пари шо е близард. Шо треба 10 дена да играм за една петина експанзија и 4 карти?

Нај жалосно е што метата моментално е насочена баш кон тие ебани карти шо коштат пеес евра

Кружат информации дека фондацијата "Мајка Тереза" ќе соработува со Близард и ќе основаат тим кој ќе работи на Hearthstone 2. Се шпекулира дека уште од старт ќе ги добиеш сите карти и дека нема да мораш да платиш ниту едно евро, ниту да вложиш ниеден саат за да се помачиш да ги добиеш картите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom