HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
635714786662693258.png

Tournament mode? :D

Како можеа brawl ов да го направат толку глуп :facepalm:
there,
fixed
Секоја година околу крајот на мај настапува еден краток период коа традиционално се убедуваме дека ете оваа сезона ќе се појави LSH. Нема везе тоа што шесто пати ни е кажано дека нема да ја има во HBO GOT.

Да, вака стварно личи на in-game tourneys, али некако им снема копчиња на уводниот скрин, (пошто нели мораа да ги попунат со usles casual модови како Соло Адв. или Тав. Брол), а и знаеме дека third party organised play им е моделот на работа на Близардс.
Ја би сакал стварно да е така и увек вака се надевам, али не верувам више дека LSH може да се појави во GOT. Би требало да и погледам више еднаш на реалноста у очи и да престанам да се залажувам.

Последно уредено:
there,
fixed
Секоја година околу крајот на мај настапува еден краток период коа традиционално се убедуваме дека ете оваа сезона ќе се појави LSH. Нема везе тоа што шесто пати ни е кажано дека нема да ја има во HBO GOT.
------
Ја би сакал стварно да е така и увек вака се надевам, али не верувам више дека LSH може да се појави во GOT. Би требало да и погледам више еднаш на реалноста у очи и да престанам да се залажувам.
????

Епа исто така, како што при крајот на секоја сезона од Game of Thrones, залудно се надеваме дека баш сеа, оваа сезона ќе биде таа во која ќе се појави LSH, така и еднаш -два пути годишно коа Близард ќе најават нешто ново, си се понадевам (залудно секако) дека тоа ќе биде in-game tornament mode.

Што д фак имаше врска гејм оф троунс со Хартхстоун уште не сфаќам, ниту пак разбирам што е тоа лш ниту ме интересира тоа во ОВАА ТЕМА.
Дај доста драматизирате, аман веќе.

Растурив голден легендарна карта на Ворлок таа последната и земав 1600 даст и сеа се мислам пола саат што да крафтнам :mad:

Sto dobivas so toa pobedi u brawlot? Koa ke zavrsi, na krajot se smeta nesto?

Здраво картаџии :D
Ми дропна голден пропет велен, па сега се мислам да ја дастнам зашто немам ни силвана, ни рагнарос... имам антонидас, имам др.бум, имам вол џин(што е секако многу подобар од веленот, зашо веленот е комбо карта), имам алакир - лордот на ветриштата :D
Што би препорачале? Да крафтам Силвана или Рагнарос?
Јас би и двете :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom