HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Pocnav minatata nedela da igram jas, dodajte me da ne sum ocaen bez nitu eden prijatel (sikko), 32 lvl kaciv, 19ti rank dur ne doznav deka se ide i nazad so zvezdite. :D
Se iznakupuvav karti za 100 gold sega ve citam ne trebalo, eve sobrav veke 600ka, pa da cuvam za Naxxramas i Black Rock?
Sto e toa ustvari? Ko kampanja? Kazujte tips i stvari, igram samo play now, samo mage, arena ne sum otvoril, treba da sum pojak za tamu?
Must have karta? Takvi stvari.

Pocnav minatata nedela da igram jas, dodajte me da ne sum ocaen bez nitu eden prijatel (sikko), 32 lvl kaciv, 19ti rank dur ne doznav deka se ide i nazad so zvezdite. :D
Se iznakupuvav karti za 100 gold sega ve citam ne trebalo, eve sobrav veke 600ka, pa da cuvam za Naxxramas i Black Rock?
Sto e toa ustvari? Ko kampanja? Kazujte tips i stvari, igram samo play now, samo mage, arena ne sum otvoril, treba da sum pojak za tamu?
пер реално шо сакаш моеш да праиш :D
ако сакаш купуј карти ако ти се сфиѓаат картите од накс и од блек рок тоа чувај пари
од кампањите се зимаат карти шо не се паѓаат од пекови и некои од нив се битни за одредени билдови
ја сеа ќе ја инсталирам после долга пауза, баш да видам шо како е

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Многу е досадно фармањето во играва, не се издржува.
Затоа и прекинав.
Не сум ни сам сигурен зашо пак ја инсталирам али ај.
Circle of mmo-life.
Те пука носталгија.
Инсталираш старо ммо.
Сфаќаш зашо си го прекинал.
Прекинуваш.
Те пука носталгија.
Инсталираш......

пааа има мн добри карти во експанзиите, што не се паѓаат на друго место и неможеш да ги крафтнеш,
искрено веќе незнам со која експанзија да почнеш да отклучуваш.. :D
И ја се неам пуштено со недели, врска немам што се дешава, али не е битно, битно да се забавуваш :D

Арена кошта 150 голд, имаш 12 противници, ама само 3 животи/обиди (ако изгубиш 3 пати ќе добиеш нешто ко 30 голд, 20 dust итн)
за да се исплати барем едно 8(?) пати треба да победиш мислам дека тогаш ти ги враќа парите и плус добиваш екстра нешто голд/dust или card pack.

Арена вака изгледа
нема направено поново од ова, ама сфаќаш шо се дешава :)
Ако сакаш да му ја гледаш цела игра:
парт1
парт2

иначе ако сакаш друштво од тука, дај ни го battle tag-от сосе бројка позади :D
pluskavec#2206

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
6-7 победи е доволно во арена за да го вратиш голдот и да добиеш кард пек. Ама треба и да имаш среќа да не ти се падне даст или комон.

Со 4 победи си те „исплаќа“ тикетот во арена. Значи добиваш кард пак што вреди 100че и дуст/голд за 50че. Секоја победа повеќе е само плус, а со 7 победи добиваш 150 злато плус другите екстри.

6-7 победи е доволно во арена за да го вратиш голдот и да добиеш кард пек. Ама треба и да имаш среќа да не ти се падне даст или комон.
Сo 7 пoбеди зaгaрaнтирaнo си ги врaќaш тие 150 гoлд штo си ги дaл зa влез плус oстaнaти нaгрaди вo зaвиснoст oд брoјoт нa пoбеди

Како можеа brawl ов за оваа недела да го направат толку глуп :facepalm:

Првиот беше интересен.Па и тој прошлиот со бананите имаше некоја смисла,овој нема никаква.Ептен лошо направен (n)

Првиот беше најглуп пошто имаше само два дека и тоа не беа балансирани. Нефариан беше многу појак, со многу имба hero power и покрај тоа што беше RNG. Да не правиме муабет дека почнуваше со 5 мана. Многу луѓе одма предаваа кога ќе видеа дека им се паднал Рагнарос. Само многу добар играч можеше да победи со Рагнарос.

Вториот беше добар пошто сами требаше да си правиме декови, притоа гледајќи кои карти ќе имаат најмногу синергија со бананите. И покрај тоа, имаше и доза на RNG пошто различни банани се паѓаа секој пат.

Третиов е интересен пошто е 90% RNG и секој пат е различна партијата, а можеш и со сите класи да играш. Не треба многу скил за да победиш, ама затоа има многу смеење кога ќе ти се падне Кинг Краш од вебспинерот и многу пцуење кога ќе ти се падне папагалот. :D

tavern brawl :v

dfS5Dnu.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom