HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво картаџии :D
Ми дропна голден пропет велен, па сега се мислам да ја дастнам зашто немам ни силвана, ни рагнарос... имам антонидас, имам др.бум, имам вол џин(што е секако многу подобар од веленот, зашо веленот е комбо карта), имам алакир - лордот на ветриштата :D
Што би препорачале? Да крафтам Силвана или Рагнарос?
Јас би и двете :(
искрено ја би силванас :D

Здраво картаџии :D
Ми дропна голден пропет велен, па сега се мислам да ја дастнам зашто немам ни силвана, ни рагнарос... имам антонидас, имам др.бум, имам вол џин(што е секако многу подобар од веленот, зашо веленот е комбо карта), имам алакир - лордот на ветриштата :D
Што би препорачале? Да крафтам Силвана или Рагнарос?
Јас би и двете :(

Силвана, според мене би бил правилниот избор ако ја земеме во обзир моменталната мета многу повеќе корист ќе имаш од неа.

Илуминаторов можда е подобро да го играш во фриз мејџ место Хилбот, добро е за со Ајс Блок.

Вчера беше најавена нова експанзија, The Grand Tournament

The Grand Tournament е втора експанзија после Goblins vs Gnomes и ќе излезе во август. Ќе има над 130 нови карти, а веќе од наредна недела ќе може да се прави при ордер на пекови со што ќе се добива и кард бек. Целата експанзија се фокусира најмногу на hero power, а исто така внесуваат и нов keyword, Inspire. Inspire се активира при користење на hero power.

Еве ги картите кои беа покажани вчера

1.png
2.png

Мене ми е супер ова. Во последно време престанав баш активно да играм, и сега со новиве карти ќе има многу нови декови и начини на играње, па ќе биде интересно повторно да се игра.

Вориор добива 4 армор, прист 4 хил, а хантер 3 демиџ. Фак хантерс :kuracc:

Ај пишете ми BattleTag по приватна да ве додадам, да се пробаме. :)

ке може да се купуваат со голд бустери од новата екапсиа
?

Decki, formatirav I sea odnovo instaliram hearthstone I ne si znaev pw, go resetnav so email I se logiram I mi dava nov battle tag da napraam, se pusta igrata nov account od pocetok... Kako da si go vratam stariot?

Decki, formatirav I sea odnovo instaliram hearthstone I ne si znaev pw, go resetnav so email I se logiram I mi dava nov battle tag da napraam, se pusta igrata nov account od pocetok... Kako da si go vratam stariot?
На погрешен регион најверојатно се уклучуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom