Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
~Мака ми е што функционирам како робот и што 90% од работите ги правам не од кејф туку затоа што се лажам дека мора да ги правам.

*Не ми е мака шо си го признавам ова оти то па значи дека сум свесна за сопствените неспособности и маки.
*Уште имам хрброст и да ги кажам !

Ех, се изнервирав, уште малку офтопици и во оптимистичка ја претворив темата, а идејата беше да си признам дека не ме бива:).

мака ми е оти ке одам да спијам

dave2.gif

~*~

Не ми е мака.
Убаво ми е.

Евентуално на сите ќе им дојде на сон дека животот е убав и се потполно згрижени.

Мака ми е што се преиокупирувам со грозни, одвратни мисли кои ме натажуваат... зошто?!?!?1:nalet:

Мака ми е што не знам на што сум и очигледно или јас сум слепа за некои работи, или навистина се такви убави како што ми кажуваат.

Зошто не можам да ги видам?:(

И ако ги видам...што ми гарантира дека нема да се заебам? Пууу, само маки да се имало.

Мака ми е за сите патетични душички кои што пробуваат на некој начин да ми наштетат, мака ми е кога некоја бедна и напатена душичка за малце внимание ќе даде и цицка, а уште помака ми е кога мислат дека им прават мачно на тие околу нив....едноставно се гордеам што се замараат со мене

Мака ми е веќе да се правам пред сите дека се ми е розево,и дека ружи ми цветаат во животот,мака ми е од тоа да сите мислат како живеам во семејство полно со љубов и разбирање (what the fuck...whats that family love?),мака ми е од препукувања и расправии,себични,лицемерни и користољубиви личности.
Мака ми е што незнам да се расправам,мака ми е што се собирам во себе,мака ми е што се ставам на срце,мака ми е што утре никој за ништо нема к*р да го боли а јас ќе продолжам да се нервирам,мака ми е од ситуации небитни и за кои не вреди да се нервирам а јас тоа го правам.
Мака ми е од помислата на тоа уште колку ли ќе останам овде.
Убаво рекле...далеку од очи блиску до срце...единствен спас!

Од се`.
Кога велам се`, стварно мислам на се`.

Мака ми е што јас се заубувам во него а он во друга
Мака ми е што ми го одвлекува цело внимание
Мака ми е што не е ништо посебно, а сепак толку ми се свиѓа...
Мака ми е што незнам како да му кажам
Мака ми е што не идеме...
Мака ми е што утре прават тест историја
Мака ми е што неможам сеа да повторам и да се легнам...

Мака ми е што нема кик-бокс школа во Аеродром:(

Maka mie !!!

Мука мие од нервозата понекоаш сто ја имам ... у последно време е се поретка ама па ја има :( ... !!!

Мака ми е што мисли дека се околу неа се врти и се заради неа се случува....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom