Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ги препишав овие од стефан,
Tука ти е проблемот :D

Шала на страна ако игра вака како што играше денеска утре лагано против Ферер се игра (ако противникот му е аутсајдер, немам проверено)

За вечер Паире-Вавринка + гејмови, ваљда ќе влезе, планирам со Спарс кец да спојам

Да му ебам пичката мајчина на Џејмс Сок! 2 пати при сервис за 5-5 му прават брејк и го губи сетот 6-4. Не дека и јас не сум за дрво, коефициентот на Гофан беше поклониште, ама и тој падна малку со формата, па ќе го играм плус демек на сигурно. :tapp::tapp:

Да му ебам пичката мајчина на Џејмс Сок! 2 пати при сервис за 5-5 му прават брејк и го губи сетот 6-4. Не дека и јас не сум за дрво, коефициентот на Гофан беше поклониште, ама и тој падна малку со формата, па ќе го играм плус демек на сигурно. :tapp::tapp:
Каков Џејмс бе лопатар? :icon_lol:
Иначе она што го правеше Ферер денес беше жива срамота, ептен е паднат нек си ебе матер. Чим Воландри го школува на 78 години ондак шта речи више...

Каков Џејмс бе лопатар? :icon_lol:
Иначе она што го правеше Ферер денес беше жива срамота, ептен е паднат нек си ебе матер. Чим Воландри го школува на 78 години ондак шта речи више...
Џек де да го ебам и чорапот глупав.. и сеа едвај ми текна.

bi trebalo da ti ja prifatat[DOUBLEPOST=1462894838][/DOUBLEPOST]И официјално Ферер оди на мојата црна листа на кладење тенис за оваа сезона (y)
Сарез Наваро -19,5 (6:1 7:5) фатена ми се со зелено на страницата на копачка, Бачински со жолто, така да не ја признаа.

Како фан на Манчестер,не е паметно да се кладам на нив вечер.
Можам да ви дадам некој совет на вас другите.
Против ВХ игравме во купот и ги добивме на истиов стадион,тоа покажува дека може да играме тука и може да ги совладаме иако ќе биде многу гадна утакмица.
Сити киксна и ни дава шанса на нас која мора да се зграби со 2 раце,мотивацијата денес ќе биде клучот.Верувам дека ќе гризат за секоја топка.
Од друга страна ВХ игра последен натпревар на својот стадион,се бори за ЛЕ ,и со сигурност нема да му ја подарат победата на Утд.
2ка не би играл на оваа утакмица,по мене ова денес е ГГ3+.
За сингл,во секој случај.
Плус нема да игра Фелаини,клучот во скок играта против Енди Керол.
[emoji106] [emoji106] easyyy

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Швајцарија - Латвија Х2 1.85
Исти по квалитет коеф треба да се изедначени Швајцарциве 3од3 Х досега со послабиве играа Латвија зема бод со Шведска ,Чешка а изгуби Русија сето тимови кои се кандидати за медал најреален исход Х заедно на првенствово од 6 утакмици 5 им се Х
Словачка - Белорусија 4.5+ 1.60
Словаците вчера баш некој ме праша за нив го сркнаа квалитетно 5-1 од Германците слаби голмани како шо реков .Белорусите до сега го сркаат квалитетно под 6 гола примени не се али од јаки репрезентации Финска,САД,Канада исто слаби голмани кој немаат ни минутажа во своите клубови може и 6,5+ 3.20 не е лошо ко за вакви
Финска и Шведска ке имаат тренинг особено Финците може нешто Х-1 овие може ке издржат Унгарциве и Казахстанциве една третина вториве имаат поголеми шанси имаат барем некој квалитет колку толку

Колку е само бош муабетов.

Како прво никаде не пишува дека федерацијата мора да ги исплати сите 60 милиони кои се даваат на екипите што отпаѓаат, а како второ и да е така тие преостанати 15 милиони ќе им се дадат на Верона дури догодина ако не изборат пак пласман во Серија А, што прави комплетно ирелевантно дали ќе го победат Палермо викендов или не.

Сега гледам на странава на Моцарт, за Евровизија вторава полуфинална вечер ги има државите учеснички. Пишува само поб како кратенка, дали е за влез во финалето или за вкупен победник т.е да освои прво место во финалето? Ако е за влез во финале, вреди 200 коефициент на Македонија, добри критики има а и претходно влезе Калиопи во финале, вреди да се проба.

Shto i e na Kerber ? tolku e jaka Buchard shto odvaj eden gem i zema ?

Сега гледам на странава на Моцарт, за Евровизија вторава полуфинална вечер ги има државите учеснички. Пишува само поб како кратенка, дали е за влез во финалето или за вкупен победник т.е да освои прво место во финалето? Ако е за влез во финале, вреди 200 коефициент на Македонија, добри критики има а и претходно влезе Калиопи во финале, вреди да се проба.
Во Спорт Лајф, ги има и за влез во финале и за победник во финале. Калиопи има коефициент 200 има за вкупен победник во финалето, а за влез во финале има 2.20. Па според логика, истото треба да е и во Моцарт.

200 коефициент за влез во финале.......:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom