Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека ќе ти го поништатБачински ја уплатив во 16:12 со други тениси, пишува на тикетот дека почнува во 17:00, а почнала во 16:05, ќе ми го поништат типот?
Да умрат.
Neznam kaj ti si go pishal lifcheto, jas imav slichna situacija pred nekoe vreme koga igraa Sousa-Mahut. Staiv Sousa da tepa, na tiketot pishuvashe od 17:00 a jas uplativ tiketot okolu 16:45. Vikam aj da si gi shtikliram utakmicite na telefon, i gleam vekje pochnat bil prv set. Go fativ tiketot, mala dobivka beshe okolu 650 denari, ali nikakvi problemi ne mi napravija, mi ja rachunaa utakmicataБачински ја уплатив во 16:12 со други тениси, пишува на тикетот дека почнува во 17:00, а почнала во 16:05, ќе ми го поништат типот?
Да умрат.
Во копачка го уплатив.Neznam kaj ti si go pishal lifcheto, jas imav slichna situacija pred nekoe vreme koga igraa Sousa-Mahut. Staiv Sousa da tepa, na tiketot pishuvashe od 17:00 a jas uplativ tiketot okolu 16:45. Vikam aj da si gi shtikliram utakmicite na telefon, i gleam vekje pochnat bil prv set. Go fativ tiketot, mala dobivka beshe okolu 650 denari, ali nikakvi problemi ne mi napravija, mi ja rachunaa utakmicata
bi trebalo da ti ja prifatat[DOUBLEPOST=1462894838][/DOUBLEPOST]И официјално Ферер оди на мојата црна листа на кладење тенис за оваа сезонаВо копачка го уплатив.
Зарем има ваква игра по кладилнициве?Gejcija vo polufinale 2,95 evrovizija
има, а дали може се комбинираат со останатите спортови ?Зарем има ваква игра по кладилнициве?
Другар не е ова некој спорт па да има некое инфоНа betfair ја имат 3.60 коефицент за Грција, колку си сигурен @Riddler ?
I so pobatal pesni vleguvale ovie sugive soliden koef e da se proba vredi dosta politika ima tuka[DOUBLEPOST=1462902694][/DOUBLEPOST]На betfair ја имат 3.60 коефицент за Грција, колку си сигурен @Riddler ?
Mislam mojtима, а дали може се комбинираат со останатите спортови ?