Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам на пик, само ќе ја играм во живо, битно ми е да го видам распоредот на силите, вака е ептен мачка во вреќа да се прогнозира, можеби едино на дупла x2 пред да падне.

Бачински ја уплатив во 16:12 со други тениси, пишува на тикетот дека почнува во 17:00, а почнала во 16:05, ќе ми го поништат типот?

Да умрат.

Бачински ја уплатив во 16:12 со други тениси, пишува на тикетот дека почнува во 17:00, а почнала во 16:05, ќе ми го поништат типот?

Да умрат.
Нормално дека ќе ти го поништат :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Да умрат.
Neznam kaj ti si go pishal lifcheto, jas imav slichna situacija pred nekoe vreme koga igraa Sousa-Mahut. Staiv Sousa da tepa, na tiketot pishuvashe od 17:00 a jas uplativ tiketot okolu 16:45. Vikam aj da si gi shtikliram utakmicite na telefon, i gleam vekje pochnat bil prv set. Go fativ tiketot, mala dobivka beshe okolu 650 denari, ali nikakvi problemi ne mi napravija, mi ja rachunaa utakmicata

• Ми се допаѓа
Neznam kaj ti si go pishal lifcheto, jas imav slichna situacija pred nekoe vreme koga igraa Sousa-Mahut. Staiv Sousa da tepa, na tiketot pishuvashe od 17:00 a jas uplativ tiketot okolu 16:45. Vikam aj da si gi shtikliram utakmicite na telefon, i gleam vekje pochnat bil prv set. Go fativ tiketot, mala dobivka beshe okolu 650 denari, ali nikakvi problemi ne mi napravija, mi ja rachunaa utakmicata
Во копачка го уплатив.

Во копачка го уплатив.
bi trebalo da ti ja prifatat[DOUBLEPOST=1462894838][/DOUBLEPOST]И официјално Ферер оди на мојата црна листа на кладење тенис за оваа сезона (y)

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
МА се по список сакато да му ебам, ги препишав овие од стефан, и си викам ајде рано ќе завршат па ќе ме исплатат до вечер:tapp::facepalm: сега барем нека изгуби нема да ми е толку мака.

Ферер ако изгуби од Воландри веднаш нека закачи рекетот на ѕид[DOUBLEPOST=1462897316][/DOUBLEPOST]боже мој, колку само ритерни отидоа во аут, ок Воландри игра меч на кариерата нема дилеми, ама Ферер бе, какви само сервиси не успева да врати, какви глупи грешки прави, еј не успеа до сега да стигне до брејк топка,на прсти се бројат поените што ги зема на сервис на Воландри

Последно уредено:
Да ти ебам козата наречена Давид Ферер и мојот глуп тип минус прв сет. а уште поглуп тип монако - андерсон плус прв сет.
Амин на мој тикет више типови минус и плус прв сет,аир да не видите покрај 5 фикса тениси фатени 2 ме дупат....

На betfair ја имат 3.60 коефицент за Грција, колку си сигурен @Riddler ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom