ВИДЕО: Америка во шок, Бостон во крв!

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви текнува на изјавата на една гнасна американска кучка , што името не сакам да и го спомнам , кога ја прашаа за милионите невини луѓе од кои еден добар дел деца од блискиот исток кои беа убиени од страна на американците и кога она одговори дека тоа било цената на "демократијата" o_O o_O o_O
Цената на демократијата ???? o_O o_O Стварно ???? o_O
Во 2001 кога ми ги убиваа браќата , американците ми рекоа дека убијците биле "борци за човекови права" o_O и дека мора да ги наместиме министри , и дека не смееме да ги чепниме и дека можат да прават што сакат o_O
Епа извинете ме и наречите ме како сакате , ама веста за нападот у Бостон и не ме потреси баш најмногу .
Баш ме интересира која е таа американска кучка чиишто името не сакаш да ја спомнуваш??? Да не мислиш Медлин Олбрајд??? миленичка на албанците .

543694_524351564299489_2087410038_n.jpg

Да не ти се верува у ПМ.
Зелената е бојата на Бостон.

Илуминатските масони се по опасни дури и од ѓаволот, инаку освен тероризмот во Бостон, има уште една интересна работа,според некои странски сајтови земјотресите што се случија во Иран и Пакистан е од ХААРП системот,значи не е природен земјотрес..

Прво, додека овде ликувате над несреќата што ги снајде оние луѓе, кои очигледно ја заслужиле само затоа што живеат во таа држава, запрашајте се дали вие заслужувате да ве снајде несреќа заради глупостите што ги прават вашите власти?.
како прво, не ликувам на ова што се случи, ама сум пак неверојатно рамнодушен. и јас еве веќе 43 години се прашувам, што толку овој народ има направено за сите овие несреќи што го снајдуваат? кому му грешеле толку за напалмот на Вича од британците и гејците? некој од запад случајно да не се потресува за геноцидот таму и геноцидот во западна Македонија? и сите геноциди извршени овде? гледам, полни се весниците и телевизиите западни со нашиве маки.

Expert blames right-wing terrorists for Boston Marathon bombings

Овие америве ми се најинтересни....
Сами си се тепаат,
сами си пуштаат авиони,
сами си се бомбардираат,
сами и ќе се утепаат.
Амин
Така е и ке биде се додека некој вистински терорист со големи мадиња од страна не земе да дигне во воздух некоја зграда на Рокфелер.Ова што се случува со цивили претежно се местенки кои се нарачани од Рокфелер за да се сее страв кај населението за да има причина самите луѓе да си побараат чипови ради лична безбедност.А муслиманиве што чакпат фрлаат по некој бомба тоа го прават од неписменост и простотилак.Да беа мудри немаше да дозволат децении да има војни во нивните држави.

Евреиве маме му ебаа на светов,не ги прогонувале од секаде за џабе

Евреиве маме му ебаа на светов,не ги прогонувале од секаде за џабе
Не се евреи туку германци по потекло а се претставуваат како евреи за целиот свет да добие лажна слика за еврејскиот народ со цел да има голема омраза спрема него.Да беа вистински евреи немаше да го стават Хитлер на власт и да нарачаат таков геноцид во фингираната втора светска војна.Истото го правеа со нас македонците албанските криминалци кои низ Европа се претставуваа како македонци а не албанци и затоа никој не не сака бидејки европјаните мислеле дека ние и албанците сме еден ист народ.

Како и секогаш, доктор Мајкл Севеџ (Michael Savage, http://www.michaelsavage.com/), американски конзервативец, радио водител, човек со 2 магистратури и 1 докторат, автор на 25 книги, вклучувајќи и 4 бестселери, во својата радио емисија The Savage Nation, го кажува своето и никогаш не успева да ме разочара.

Секоја му чест !!!

Страшно е кога ќе види човек колку е американскиот народ изманипулиран. На страна либерали и конзервативци, тоа што се случува со политиката таму е запрепастувачки. Читам коментари за несреќата во Бостон. Народот гледа на тоа како на терористички напад. Да речеме дека е тоа веќе потврдено. Викаат дека баш поради ова државата не смее да го носи законот за оружје. Дали се они нормални? Во каква параноја живеат? Очекуваат во секој момент да бидат нападнати од исламисти, севернокорејци... Страшно. Медиумите им работат за да го држат народот во страв. Мислам дека после 9 септември американскиот народ не живее мирно, не поради терористичкиот напад, туку поради постојаното заплашување од страна на медиумите. Со самото заплашување се дава подршка на политиката за `ширење демократија` низ светот. Ги жалам...

ПОЛИЦИЈАТА НАЈАВИЛА ВЕЖБА СО ЕКСПЛОЗИВИ ИСТИОТ ДЕН!

Eyewitness: Authorities Announced “Drill” Before Boston Explosions
UM coach “thought it was odd” bomb sniffing dogs were at start and finish lines
Paul Joseph Watson
Infowars.com
April 15, 2013
An eyewitness to the two explosions at the Boston Marathon today said that a “drill” was repeatedly announced before the bombs exploded and that he “thought it was odd” bomb sniffing dogs were in place before the blast.

http://www.infowars.com/eyewitness-authorities-announced-drill-before-boston-explosions/

Баш ме интересира која е таа американска кучка чиишто името не сакаш да ја спомнуваш??? Да не мислиш Медлин Олбрајд??? миленичка на албанците .
Кој друг ако не она .
Поточно се мисле на около 500.000 згаснати детски животи :( , и на сред емисија водителката и вика во хирошима немаше волку загината дица , и гнасата вика дека "вредело". Ајде беее , "вредело" , тоа била "цената на демократијата" , па господ да чува и да бране може ли нормален човек да го каже ова ?
И што е најстрашно од се , не сносеше никаква одговорност за изјавата , ни пак ја осуди некој , а да не зборувам па дека изјавата не ја пренеси некој посериозен медиум . И леле ајде ке прекинам тука да не навлагам понатаму оти само се нервирам .......

Жално е ова, политиката не направи да ја изгубиме хуманоста во нас, она од што се разликуваме од животните. Контролирани сме од мал круг на луѓе кои со човечките животи на Дуњава си играат како некоја стратешка видео игра буквално.

Глупо е да умрам во ваков напад само затоа што на некој му ја наполниле тиквата со гомна дека ако направи ваков акт Алах ќе го награди во рајот и слични курци палци.
Без разлика дали се работи за напад од исламисти или сами себе си се тепаат за да имаат изговор да ги превземат наредните чекори кои оддамна ги испланирале - ова не е на арно.

Подлабоко ако размислуваме, малку ни се вакви крвопролевања. Срам сме за човештвото, мораме да го смениме светскиот поредок и потребна е револуција. Во блиска иднина ништо нема да се смени - ќе ги симнеме од власт моќниците - ќе дојдат нови. Навидум подобри но за некое време ќе почнат да играат валкано. Тоа е во генетскиот код на човекот.
А некој мора да биде на власт бидејќи нели анархијата не е она што го сакаме.

Така ќе биде долго време се додека човештвото не стигне до совршенство. Е тогаш рајот ќе биде на Земјата: каде ќе има храна за сите, бесплатна електрична енергија, автомобили, технологија и све остало. На крајот пак ќе се најде некој со ген на неандерталец и ќе заебе се. Така до бескрај да ти ебам Универзумот мизерен.

Забегав ама морав да го пишам ова...

Како и секогаш, доктор Мајкл Севеџ (Michael Savage, http://www.michaelsavage.com/), американски конзервативец, радио водител, човек со 2 магистратури и 1 докторат, автор на 25 книги, вклучувајќи и 4 бестселери, во својата радио емисија The Savage Nation, го кажува своето и никогаш не успева да ме разочара.

Секоја му чест !!!

Toj (Michael) i Alex Jones se obichni galamdzii, zaglaveni nekade vo poslednata studena vojna, mlatat prazna slama.
A eve za ovoj sirot Arap shto go spomnuva Michael:

The Saudi Arabian man who is reportedly in police custody following the Boston Marathon bombing was chased and tackled by bystanders shortly after the blast, according to CBS.
Senior correspondent John Miller, a former assistant director of the FBI, reported this:
There is an individual in custody … he is not free to go.
He is a Saudi national who was near the scene of the blast. When the blast happened he began to run. Now, in context, a lot of people began to run. A civilian who thought he was acting suspiciously chased him down and tackled him and then turned him over to Boston police, saying, I saw this guy hanging around over there acting suspiciously. And then he ran. That may mean a lot, it may mean nothing at all.
Miller added that the man was fully cooperative but was denying any involvement in the bombing.
Pa normalno deka chovekot ke bega od eksplozijata, kako shto gledam na snimkite site begaat.
Na kauboecot mu stanal somnitelen zatoa shto begal??? Pa chovekot sakal da bide heroj na denot i go zghrapchil Arapot. Mu bil somnitelen zatoa shto bil Arap i begal, ebati moronot. Ima srekja shto ne bil terorist, inaku kauboecot ke beshe statistika, ebati mozokot ispran.
Kolku shto znam bombite bile aktivirani od distanca i koj e toj budala shto ke zastane do bombata i ke ja aktivira??? What a Great Nation:
Richard DesLauriers, the FBI’s special agent in charge of the agency’s Boston office, vowed to go to the “ends of the earth” to hunt down the terrorists.
“This will be a worldwide investigation,” he said. “We will go to the ends of the earth to identify the subject or subjects who are responsible for this despicable crime and we will do everything we can to bring them to justice.”

http://www.nypost.com/p/news/national/roommate_calls_saudi_national_quiet_vKFFJMC0WCaQmAofxNDHmO

Ke odish ti do kraj na svetot nekogo da gonish, 'bati moronot, vi ki roknaa bombite pred nos i ti ke gi gonish do kraj na svetot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom