Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
Значи и Америка не е демократска земја чим ја бомбардира некој.
Ова по западните стандарди за демократија.
Ова по западните стандарди за демократија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не работи линкот како и да е тука има нешто сомнителноСеа читам и по нет како наводно имало и 3.експлозија во JFK библиотеката во Бостон,али ќе видиме,можеби се само шпекулации.
Еве и линк,полицијата негира поврзаност на овој инцидент со претходните,што ми е многу сомнително.
Еве ти друг:http://news.sky.com/story/1078597/boston-marathon-explosions-third-blastНе работи линкот како и да е тука има нешто сомнително![]()
Напротив, изјавија дека не се сигурни дека е поврзана со овие две ама за сега ја третираат така.Сеа читам и по нет како наводно имало и 3.експлозија во JFK библиотеката во Бостон,али ќе видиме,можеби се само шпекулации.
Еве и линк,полицијата негира поврзаност на овој инцидент со претходните,што ми е многу сомнително.
лажна тревога/узбунаИма некој што знае да објасни што значи false flag?
Сега прочитав,затоа и избришав.False flag е термин кој означува одредени терористички активности,напади,атентати,саботажи кои ги превзема држава или организација на начин преку кој одговорноста се припишува на друга,најчесто непријателска држава...сето ова во пропагандни цели.Напротив, изјавија дека не се сигурни дека е поврзана со овие две ама за сега ја третираат така.
--- надополнето: 15 април 2013 во 23:22 ---
лажна тревога/узбуна
зашто никаде на светов било кои терорист или слично со здрав памет или лудило не би направил нешто такво
Американците се заложници во сопствената држава,а тоа станува и ќе станува во иднина се поочигледно.Жално е,што во сите валкани игри на таа угнетувачка држава,гинат и страдаат невини луѓе.Овие америве ми се најинтересни....
Сами си се тепаат,
сами си пуштаат авиони,
сами си се бомбардираат,
сами и ќе се утепаат.
Амин