- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.047
- Поени од реакции
- 16.577
6 мислам дека е Новак, трет на централниот терен.
Во кое време игра Новак дечки ,3 и 30 или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во кое време игра Новак дечки ,3 и 30 или?
cold breath ,морам еден виц да ти кажам:па јас сум бил прозван за збор бе
никого не прозвав , затоа нема бан . Не напишав
п.с Марко е морон . ( директна навреда) . Тоа е најпросто правило на форумот. Во фудбал има цело време муабети "сисајте хејтери" "на ви го' и слично , но со овие фрази никој директно не е прозван . Ако некој се нашол во мојата реченица , честито.
Инаку извини другар, јас сум скоро 3 години на форумот, немам досега опомена и секогаш сум бил коректен кон сите членови , а да ти кажам ако се даваше построго бан ти немаше да бидеш во состојба ни да ме спомнеш.
Леле Гергес ми е прва на програмата. Со една русинка игра Душевина , мислам дека нема лесно да помине Јуленцето. Ќе треба да се испоти добро за да пројде.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:00 ---
Гофан мислам дека не му одговара тоа што на најжекиот термин му е мечот. Чоколадниот ( да не го навредам нели) Вердаско тука е во предност, но ќе навиваме за Белгијчето.
не верувам , многу работи се поразлични од лани .Го нема Надал ,Мареј има повеке самодоверба и игра поагресивно од лани ,така да ако се е по планот ,Новак да е од едната страна ,од другата ке е или Федерер или Мареј ,работите ке се одвиваат значително побрзоВо очекување сум на уште едно гриндерско финале од 6 часа, во кое ќе преовладува "прекрасен" тенис исто така познат под терминот "кој прв ќе згреши" R.I.P. тенис.
не верувам , многу работи се поразлични од лани .Го нема Надал ,Мареј има повеке самодоверба и игра поагресивно од лани ,така да ако се е по планот ,Новак да е од едната страна ,од другата ке е или Федерер или Мареј ,работите ке се одвиваат значително побрзо