Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одма бан 6 месеца за морони по темата.Нејќам темава да стане НБА 2 ( не сте свесни каква е загаденоста таму , глава не може да се дигне од идиоти )

Гледам дербито Хјуит - Типса го оставиле за крај на 1виот ден. Едно е јасно . Или ќе победи Типсаревиќ , или ќе предаде Тиспаревиќ :pos:

Нема врска, членот што си коментираше на темата баш кажуваше некои работи што се вредни за читање, сеа малце што навлезе во некои други води требаше да се добие опомена, без разлика што пишуваше на латиница. Бан е многу остра казна спрема мене, не знам ..
И не може сите да имаме исто мислење, ако е така поарно ич да не коментираме.

cold breath (морам латиница ,знам казниво е ,ама уставно право е на членот како се крстил и на кое писмо избрал да пишува) изнесе претпоставка,категоризација за други членови многу повулгарна (морон мислам дека не е мормон) од спорната преписка,па дали заслужува бан ?
Ако некој член (многу глупо звучи ,,член ,, како некоја лоботомизирана секта да сме , додуша и на таму одиме ,со куртоазната строгост што ја глумат администраторите) напише дека друг член е фан на Новак затоа што се пали на српски телевизии и идиотски новинари и нема познавање од тенис, прозваниот член користејки ја логиката и перцепцијата на претходниот член му возврати дека тогаш тој член има предрасуди према српскиот тенисер најверојатно затоа што има непријатно искуство од некој србин или е фан на швајцарец бидејки мисли дека со швајцарец најлесно ке си реши егзистенција преку спарување ,кој колку згрешил и дали згрешил?Која е смислата тогаш на форумот?
Или ај ке го сведеме муабетот на ,, напред Федерер ,браво Ноле ,ебати Давиденко,,
Баш лоботомизација .Нема врска , еден член помалку , кој го ебе.
И стварно cold breath ,од кај ти таа храброст и курназлк такви етикети да лепиш за членови што ни ги знаеш ,ни познаваш .Што минат труд имаш во животот па го имаш тој авторитет да лепиш етикети?Баш ме интересира face to face како се однесуваш ?
За латиницата ,па кој како сака нека пишува бе ,на пола аватарте ви се латиница ,употребувате латинични english easy universal words a ви смета друг ако користи . Или мразите и црнци и расизам .
Утре најинтересен дуел Димитров- Бенето . Ако продолжат овие температури ке има изненадувања .Новак слабо се снаоѓа на топло време .А и што болест е таа на татко му ,два месеци во болница ,да не е од тој хороскопскиот знак само

Види фотос баба ти заблагодарува на подршката:)

Логички поради ова моралот треба да му е паднат, бидејќи после толку порази никој не се осеќа добро и психички спремно. Но Мареј лани докажа дека може да освои и Грен Слем титула, ги освои и ОИ така да од него може да се очекува многу во иднина. Али јас уште си стојам на ставот дека е изветреан Енди, се додека не почне да игра во континуитет како другиве тројца ќе го имам истово мислење за него.

Очигледно сум мислела на последниве 2. Оти и мене ми нема логика воа шо сум го пишала хахахха. Епа тоа е тоа шо го мислам и јас. Топло ладно е. Ќе видиме али мене ми е антипатичен немам никаква симпатија кон него. Ќе видиме може и да земе. Али поарно не :)

Ајмо АО почнува! :vozbud:

уште неколку саати:icon_mrgr:

Ајде почна и тениската сезона , екстра спорт за пратење и кладење :D

Криво ми е шо ќе гледам малце натпревари ( работа јбг :( ) , али ќе си ги следам за коцкање :coffee:

Петар Р. можеш ли ти да пишуваш по неколку типови дневно за да си типуваме? Поинтересен ќе ни биде Грен Слемов така. :)

Инаку од колку часот е натпреварот меѓу Гофан и Вердаско?

Петар Р. можеш ли ти да пишуваш по неколку типови дневно за да си типуваме? Поинтересен ќе ни биде Грен Слемов така. :)

Кога ќе завршат Венус-Воскобоева они се следни на терен, би требало 2:15,30 негде :)

~02:15 часот, после мечот Венус Вилијамс - Галина Воскобоева, а тој меч започнува во 01 часот по полноќ.

Новак е околу 6 часот сабајле, така да тешка работа да се гледа. Измеѓу дневен и ноќен термин е..

па јас сум бил прозван за збор бе :)
никого не прозвав , затоа нема бан . Не напишав
п.с Марко е морон . ( директна навреда) . Тоа е најпросто правило на форумот. Во фудбал има цело време муабети "сисајте хејтери" "на ви го' и слично , но со овие фрази никој директно не е прозван . Ако некој се нашол во мојата реченица , честито.

Инаку извини другар, јас сум скоро 3 години на форумот, немам досега опомена и секогаш сум бил коректен кон сите членови , а да ти кажам ако се даваше построго бан ти немаше да бидеш во состојба ни да ме спомнеш.

Леле Гергес ми е прва на програмата :pipi: . Со една русинка игра Душевина , мислам дека нема лесно да помине Јуленцето. Ќе треба да се испоти добро за да пројде.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:00 ---
Гофан мислам дека не му одговара тоа што на најжекиот термин му е мечот. Чоколадниот ( да не го навредам нели) Вердаско тука е во предност, но ќе навиваме за Белгијчето.

Ауу тенис од јутра до сутра. :D Има некој ко мене што нема да спие и што ќе гледа до крај?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom