Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе шо ке кажете за Квитова и Скијавоне, многу ја потцениле Скијавоне во дуелот, мислам дека може да и земе сет а?

Кој поинтересен натпревар може да се погледне вечерва дечки?

Абе шо ке кажете за Квитова и Скијавоне, многу ја потцениле Скијавоне во дуелот, мислам дека може да и земе сет а?

Поима нема грдата последниве 3-4 месеца , затоа е таква квотата.

Кој поинтересен натпревар може да се погледне вечерва дечки?

Тие се . Лисицки - Возниацки кај жените ( од 1.10) и сабајле во 9 Монфилс - Долгополов кај мажите . Бедно делува понудата за денес.

Лисицки (или како што ја вика коментаторон Лизики:D ) - Возниацки, таман можам да го гледам. Ама не ти станувам за Монфилс па Јана мајка да е. :icon_lol:

Лисицки (или како што ја вика коментаторон Лизики:D ) - Возниацки, таман можам да го гледам. Ама не ти станувам за Монфилс па Јана мајка да е. :icon_lol:
Огромна грешка ќе напрајш.... Поарно легниси порано и стани за Монфилс од колку да гледаш нешто друго. Верувај спектакл ќе биде... :D

Огромна грешка ќе напрајш.... Поарно легниси порано и стани за Монфилс од колку да гледаш нешто друго. Верувај спектакл ќе биде... :D

Нц, не го сакам Монфилс јас. Циркузант што игра тенис.

Дајте стримови за Berankis-Stakhovsky i Seppi-Zeballos

фала

Како бе Белучи му дава на тој Кавчич да му зима сет ....

Lisicki-Karolinceto, odlicen natprevar.
Lisicki, prav terminator, sekoja cest za igrata, i Karolinceto e odlicna.
Odime vo tret set. :vozbud:

Каков идиот е Белучи, никогаш не го играјте :D Боже Мој, Лисицки бе човече :D ? #идиот

Steta za Lisicki. Ubavo kaza komentarorot, dokolku ne si ja iskoristis sansata, gotov si.
Od 3-0 go gubi natprevarot so 6-3. Vleze vo edna crna serija Lisicki, ednostavno i go pokloni tretiot set. Samodoverbata kaj Wozniacki posle izednacuvanjeto i se zgolemi znacitelno i toa bese eden golem plus za nea.
Stvarno steta za Lisicki.
Se vide i golemo razocaruvanje kaj komentatoron na eurosport 2. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom