Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Седи Psyside, 30тите биле најдобри години за тенис, штета за Сампрас толку млад што се пензионира. Во најдобрата форма си замина, на 31на.
Triesetite godini se daleku od penzija ,toa mi beshe muabetot ,vo kombinacija so iskustvoto se i edni od najplodnite .Kaj teniserite problemot e motivot i preterano dolgite otsustva od doma a ne fizickiot aspekt .Eve edna lista na aktivni vrvni
Kobe Bryant-34 ,Ivano Balic-33 , Kevin Garnet -36 , Novitzki-34 ,Pirlo-33 i mnogu drugi
penzioneri
Agasi -se penzionira na 36 ,Lendl-34 ,Mekinro-34 ,Konors -40

Triesetite godini se daleku od penzija ,toa mi beshe muabetot ,vo kombinacija so iskustvoto se i edni od najplodnite .Kaj teniserite problemot e motivot i preterano dolgite otsustva od doma a ne fizickiot aspekt .Eve edna lista na aktivni vrvni
Kobe Bryant-34 ,Ivano Balic-33 , Kevin Garnet -36 , Novitzki-34 ,Pirlo-33 i mnogu drugi
penzioneri
Agasi -se penzionira na 36 ,Lendl-34 ,Mekinro-34 ,Konors -40
Да, ама од друга страна цело време го форсираш аргументот дека Федерер на 25(26, 27) години рокаше без конкуренција, бидејќи Новак бил тинејџер, а сега Новак има 25 години, жари-пали се пред него, Федерер е 30+ години, Надал е аут, Мареј е... Мареј и тврдиш дека Новак не е во слична ситуација како Федерер пред 5-6 години.

Знам дека многу често се контрам со бабава али у случајов е во право. Негде од 25, 26, па се го 30-31, па кај одредени луѓе и до 33-34 години се најзрелите години за еден спортист. Нормално кај секого тоа е различно, зависи од текот на кариерата, повредите, успесите, падовите, аферите итн итн.

Да, ама од друга страна цело време го форсираш аргументот дека Федерер на 25(26, 27) години рокаше без конкуренција, бидејќи Новак бил тинејџер, а сега Новак има 25 години, жари-пали се пред него, Федерер е 30+ години, Надал е аут, Мареј е... Мареј и тврдиш дека Новак не е во слична ситуација како Федерер пред 5-6 години.
aman..aj pak ke copy- paste...glupo e da sporeduvash teniseri so 6 godini razlika...
no grend slem osvoen vo drushtvo na Nadal ,Marey,Federer,Ferer e potezok od vo drushtvo na Filipusis ,Safin ,Ferero ,Rodik i nekako (bar za mene) ima poveke vrednost.Tolku na taa tema ,se umoriv ,oti i jas sum veke penzioner po vashi kriteriumi

Хуху... добро е, заживува дискусијата во подфорумов, сепак за околу 40 часа почнува првиот грен слем сезонава.

Ќе го отвори Марија Шарапова против Пучкова на централниот терен, мечот се игра во 1 часот после полноќ по наше време, во понеделник. :)

babarabatin Ќе те молам да се држиш до темата ТЕНИС место да изнесуваш претпоставки за мојот личен живот, ок? Не ме познаваш, а фала Богу ниту јас тебе, па затоа немаш ни право јавно да коментираш за мене само затоа што не се согласуваме дека твојот омилен играч е подобар од мојот! За тенис можеме да зборуваме и коментираме до бескрај, но да коментираш за мојот живот немаш никакво право!

babarabatin Ќе те молам да се држиш до темата ТЕНИС место да изнесуваш претпоставки за мојот личен живот, ок? Не ме познаваш, а фала Богу ниту јас тебе, па затоа немаш ни право јавно да коментираш за мене само затоа што не се согласуваме дека твојот омилен играч е подобар од мојот! За тенис можеме да зборуваме и коментираме до бескрај, но да коментираш за мојот живот немаш никакво право!
морам во име на брат ми ,сте му акнале бан .Пренесувам ,цитат -Флојдерке ти прва почна со претпоставки и кога играш грубо очекувај сличен одговор .Тоа не беше коментар на твојот личен живот туку претпоставка извадена од ракав исто како и твојата за моето познавање тенис.Ако успат сум ја погодил вистината се извинувам за директноста.
Игор Ј ,во најмала рака тогаш треба бан и на Флојдерка ,а не гледам причина за мој бан.
Очекувам ослободителна пресуда ,суде почитуван
завршен цитат
Боже сочувај ,у кој филм сте бе администратори

морам во име на брат ми ,сте му акнале бан .Пренесувам ,цитат -Флојдерке ти прва почна со претпоставки и кога играш грубо очекувај сличен одговор .Тоа не беше коментар на твојот личен живот туку претпоставка извадена од ракав исто како и твојата за моето познавање тенис.Ако успат сум ја погодил вистината се извинувам за директноста.
Игор Ј ,во најмала рака тогаш треба бан и на Флојдерка ,а не гледам причина за мој бан.
Очекувам ослободителна пресуда ,суде почитуван
завршен цитат
Боже сочувај ,у кој филм сте бе администратори

Извини пријателе, но твојот личен живот никој не почна јавно да го коментира ниту да изнесува свои мислења за истиот. Нажалост, не погоди ништо, јас сум среќно заљубена во Македонец и не ми треба ни Швајцарец ниту било кој друг ;)

А админот ќе ме банира и мене тогаш кога ќе заминам од темата и ќе почнам да изнесувам свои замисли за останатите членови на форумов кои не се поврзани со тенисот.

Извини пријателе, но твојот личен живот никој не почна да јавно да го коментира ниту да изнесува свои мислења за истиот. Нажалост, не погоди ништо, јас сум среќно заљубена во Македонец и не ми треба ни Швајцарец ниту било кој друг ;)

А админот ќе ме банира и мене тогаш кога ќе заминам од темата и ќе почнам да изнесувам свои замисли за останатите членови на форумов кои не се поврзани со тенисот.
абе Флојдерке ,претпоставки и коментари ти прва почна да вадиш , а дали се тие за гледање тенис на кој канал ,познавање или непознавање на тенис ,идиотски водители или поминати вегетации ,се е тоа под министерството за личен живот побогу .

Дечки првиот натпревар е ноќва еден час по полноќ така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom