Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zosto bre od gerijatrija? I jas ja pamtam pesnava, ili pak moz veke evergrin bila jas prvpat ko sum ja slusnala, ama se mislam deka togas izlezeМоже на некој од постариве(геријатрија) ќе им текне на оваа:
Се скаравме вчера со Бојан
Нека си мисли ќе плачам
книгите што му ги должам
поштенски ќе му ги вратам..
Ме нарече мамина прчла
каква што сакам ќе бидам
другар ми беше но сега
несакам ни да го видам,
Реф. Боби, баш ми е гајле
нема да плачам по тебе,
нека сум нула но ти си
едно разгалено бебе,
Боби се што ми рече
знам јас е масло на Светле
таа не скара и сега ти си
едно разгалено петле!!!
![]()
Luge abe ovaa so idese
Rodenden e denot sto go cekamee,
cela godinaa, cela godina... aj ako ja ima nekoj neka mi ja prati na pp, i ovaa od Natasa, stipjanka e devojceto, ali ja neam, cokolado, cokolado cokolatcence, mama veli prestani ke stanes burence, a ja sedam bolna doma nejkam apcinja, sakam samo cokolatcinja![]()
lele baram so meseci pesni od zdravo genijalci.....belco crniot,igraj zoki i edna so ne ja znam kako se vika ama odi vaka magare e toj sto krsi prozorec gavranot e pocrn posle sekoj kec,slinot java nova pravosmukalka svinjata si igra doma kosarka lele topp pesniaj ako gi ima nekoj ili neka prati link ili neka mi pise pp ke se dogovorime za kako da gi dobijam
:smir::smir:
Ако може некој да ми ја даде од златно славејче 1998-а весна ја нема што ли сега прави...тананан :kesa: