Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е да беше на 15-16 години, и тоа бидејки секогаш сум многу повисок од девојките, си го шинав вратот. Помалку клечев, и лугето што гледаа се смееја:pos2::pos2:

Sedmo nekade letoto.So drugarka mi imavme simpatii koi isto bea najverni drugari,malce bevme ko zbesnati site,ama bevme decista nedodelkani,pa ni se prostuva.:icon_lol:
Anyway,edna vecer trebase da se fatime,barem taka se dogovorivme so drugarkava.Se razdelivme,taa so drugar mu,jas so nego i bidna so bidna.Baknezot kako baknez ne bese nisto posebno,ustvari ne mi se dopadna,ama aj izdrzav nekako.Najjako bese so posle drugarka mi mi veli deka taa ne se fatila,nesto ova ona...:nesvest:Ke ja otepav,i vikav deka me zafrknala gadno,a taa vlese deka nemalo vrska so jas sum se fatila,a taa ne ,po nekoe vreme i taa...Ama neeee:nenene:,jas rabotam po dogovor,strogo profesionalno, pa vo toj moment donesov ekspresna odluka drugiot den da mu raskinam.:pos2:

I voedno toa bese najkratka vrska sto sum ja imala vo zivotov i daj boze ke ja imam.:kesa::pos:

Крајот на 6то одд почетокот на 7мо бев на одмор во Грција.. со една србинка која ја знаев поодамна и не беше лош бакнежот.. супер беше и до ден денес имам контакт со девојката :).

na 13 godini kaj edno igraliste i potoa imavme vrska 8 meseci no prekinavme bidejki jas go izneveriv :baeh::baeh::baeh:

I mojot baknez malce zadocni.. 14godini kaj mene u vlez, me poprakase do doma.. Navistina smesno iskustvo, ne znaev sto treba da pravam so jazikot, pa samo ja cuvav ustata otvorena i se smeev kako luda.. barem prvite 5-10min posle bese super :kesa::pipi::pos2::vozbud::smir::back::wink:

btw se uste odam so tipot, imavme raskinato 8 meseci, ama sega bez raskinuvanjeto treba da pravime 2god. i 2 meseci :)

na 14 god. ...smeski, znam posle baknezot jako se iznasmeav :P

Првиот Бакнеж во 6 одд.У маалото на едни скали ме Бакна Прва па Адреналинот ми се КАЧИ...:vozbud::vozbud::vozbud:Потоа 1 год луд бев по неа !!Со че првиш МЛАДОСТ ЛУДОСТ:nesvest::nesvest:

Интересна тема ако ви се веруе сите постови ги прочитав :wink::wink:

Иначе мене прв бакнеж пето накај шесто со стара симпатија петочки на скали позади едни баракички :wink:

Море првиот бакнеж ко за најубав сите мислет да го рачунет.
Ама јас на типката во тоалет ја однесов, то копат ние се муваме. И уште го памтам тој прв бакнеж.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
у задње време си прав ам да се осеќам дека секој бакнеж ми е прв... па супер ми е.. немам носталгија кон стварно првиот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom