Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.
Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.

Голем фан сум на Игор,ама ова вечерва беше мизерии.Камбеков му е еквивалентен на отпорот на Бранко и стендапот на Сашо Тасевски.На скечевиве дури и непријатно ми беше што не се смеам.Најубаво нека продолжи со ток шоу од следната емисија...

Ова беше гостување на Калиопи? Па онака таа има повеќе гостување, дури и кога ја нема у емисија.

Ни треба late night talk show као Letterman and shit,not this crap.
Но koa ке размислам подобро па и немаме многу квалитетни луге што би ги викнале за talking and shit.

Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.

Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.

Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.

Друга работа е што може подобро од ова. Верувам ќе ги види и чуе лошите критики и ќе има прилика да се поправи. Само што Џамбазов е прилично егоистичен човек и не верувам дека ќе се откаже од концептов, што верувам ќе се покаже катастрофално по него.

Дајте видео да видам што се дешава, вакво колективно плукање одаман не сум видел :icon_lol:

Аууу јас мислев ќе биде интересно ама ова ме предомисли после само 20 секунди изгледани го сменив каналот , 1000 пати подобро беше да си водеше бинго и до него некое маче како Марјана :D

Добро а гостите кај му се ??? Го прекинаа пред време од МТВ ?

Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.

Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.

Друга работа е што може подобро од ова. Верувам ќе ги види и чуе лошите критики и ќе има прилика да се поправи. Само што Џамбазов е прилично егоистичен човек и не верувам дека ќе се откаже од концептов, што верувам ќе се покаже катастрофално по него.

И јас мислев дека концептот на шоуво ќе биде тотално различен....бар од читање на неговите книги .. интервјуа итн цело време збореше како сака да има своја емисија во стилот на Leterman , Lary King итн а не ова дебаклов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom