P
PewDiePie
Гостин
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.
Добро што е ова ?
Добро што е ова ?
Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам.Се обидувам да најдам интересно нешто, ама не можам... се надевам ќе се подобри, ова вака е лошо...
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.
Добро што е ова ?
Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам.
А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.
Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???
А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака... Ко да нема концепт некако....Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам.
А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.
Тоа чудо уште постои? Не е можно.Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...
еј хихирику,и таа гарда глумци се легенди,и отсекогаш биле смешни,лоша ти е споредбата.Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...
Има концепт, ама концептот му е ужасен. Ова не му проаѓа кај никој. Тоа е тоа. Нема што да се стегаме да признаеме. Катастофално шоу. Уште кога излезе Огнен Неделковски да ја кажува формулата за името, имав чувство дека отиде работата по ѓаволите.А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака... Ко да нема концепт некако....