Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

P

PewDiePie

Гостин
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.

:cenzura:

:pos:

Добро што е ова ?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се обидувам да најдам интересно нешто, ама не можам... се надевам ќе се подобри, ова вака е лошо...
Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам. :)

А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.

:cenzura:

:pos:

Добро што е ова ?

Не, не предизвика исмевање или шо знам фрустрираност. Него жал ми е за човекот. Незгодно ми е да го гледам ова бламирање. :(

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.
Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???
Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака...:eek: Ко да нема концепт некако....

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака...:eek: Ко да нема концепт некако....
Има концепт, ама концептот му е ужасен. Ова не му проаѓа кај никој. Тоа е тоа. Нема што да се стегаме да признаеме. Катастофално шоу. Уште кога излезе Огнен Неделковски да ја кажува формулата за името, имав чувство дека отиде работата по ѓаволите.

Kajgana Shop

На врв Bottom