Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.
Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пријателе, тапа ти е емисијава пријателе, пријателе.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Голем фан сум на Игор,ама ова вечерва беше мизерии.Камбеков му е еквивалентен на отпорот на Бранко и стендапот на Сашо Тасевски.На скечевиве дури и непријатно ми беше што не се смеам.Најубаво нека продолжи со ток шоу од следната емисија...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ова беше гостување на Калиопи? Па онака таа има повеќе гостување, дури и кога ја нема у емисија.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ни треба late night talk show као Letterman and shit,not this crap.
Но koa ке размислам подобро па и немаме многу квалитетни луге што би ги викнале за talking and shit.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.
Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.

Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.

Друга работа е што може подобро од ова. Верувам ќе ги види и чуе лошите критики и ќе има прилика да се поправи. Само што Џамбазов е прилично егоистичен човек и не верувам дека ќе се откаже од концептов, што верувам ќе се покаже катастрофално по него.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дајте видео да видам што се дешава, вакво колективно плукање одаман не сум видел :icon_lol:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Аууу јас мислев ќе биде интересно ама ова ме предомисли после само 20 секунди изгледани го сменив каналот , 1000 пати подобро беше да си водеше бинго и до него некое маче како Марјана :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Добро а гостите кај му се ??? Го прекинаа пред време од МТВ ?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.

Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.

Друга работа е што може подобро од ова. Верувам ќе ги види и чуе лошите критики и ќе има прилика да се поправи. Само што Џамбазов е прилично егоистичен човек и не верувам дека ќе се откаже од концептов, што верувам ќе се покаже катастрофално по него.
И јас мислев дека концептот на шоуво ќе биде тотално различен....бар од читање на неговите книги .. интервјуа итн цело време збореше како сака да има своја емисија во стилот на Leterman , Lary King итн а не ова дебаклов.

Kajgana Shop

На врв Bottom