Носталгија за играта...

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување
А дали некој воопшто ја играл Sudden Strike?
Легендарна Руска игра, па паметам кога ја игравме, „сонувавме“ да напраат игра како неа само да има и градење.. и наравно поминаа 7 години па излезе Company of Heroes...

Уживајте
ss_-_two.jpg

sudden5yr8.jpg

suddenstrike_screen016.jpg

И секако, од истата Руска фирма - Cossacks - European Wars - руска верзија на Age of Empires, со таа разлика што историскиот период што го опфаќа е 16-17 и 18 век, има околу 22 цивилизации со различна архитектура и различни типови на војска (за разлика од Ејџ, каде што се поклопуваат) и популацијата во играта варира од експанзија во експанзија, па така основната верзија има 8000 популација на цела мапа, експанзијата 16000, а вториот дел 24000 :-)))

1317541919_j4EVE-dcmagnets.ru-cossacks-back-to-war.jpg

cossacks1.jpg

backtowar4.jpg

cossacks2pic5.jpg

Козакс... една од најомилените игри ми беше. После ја играв American Conquest мислам беше спин оф на играва. Еднаш направив војска колку пола мапа и ми се исклучи компјутерот не можеше да издржи. Пробав да ја снимам European Wars пред некое време на лап топот, ама графиката ми дава проблеми и се откажав од обидите. :D

Козакс... една од најомилените игри ми беше. После ја играв American Conquest мислам беше спин оф на играва. Еднаш направив војска колку пола мапа и ми се исклучи компјутерот не можеше да издржи. Пробав да ја снимам European Wars пред некое време на лап топот, ама графиката ми дава проблеми и се откажав од обидите. :D

Види исклучи тоа Виндоус Експлорер преку таск менаџер, ако имаш Win7.. би требало да ти работи...

Една од најдобрите игри за ПС1,со незаменлив гејм плеј...сигурен сум дека до сега не е направена подобра игра од оваа од ваков тип на игри
url
images
url

legend_of_dragoon_thumb.jpg

Еве го и саунд тракот....

Абе ај доста со овие RPG, Стратегии...Дајте малце убавина и акција у носталгииве :D
tumblr_lely4lh84L1qacjnyo1_500.jpg

--- надополнето: 25 април 2013 во 23:45 ---
Абе ај доста со овие RPG, Стратегии...Дајте малце убавина и акција у носталгииве :D

--- надополнето: 25 април 2013 во 23:45 ---

Една од најдобрите игри за ПС1,со незаменлив гејм плеј...сигурен сум дека до сега не е направена подобра игра од оваа од ваков тип на игри
url
images
url

legend_of_dragoon_thumb.jpg

Еве го и саунд тракот....

E OVA beshe kvalitetno JRPG za PS1!

A shto se odnesuva do stari nonRPG i nonRTS/TBS eve edna klasika.

tomb_raider_lost_artifact_box.jpg

Не сум фан на хорор игри од проста причина бидејки се плашам и не ја гледам поентата во нивното играње. Сеа да ствара адреналин и интересно е ама за мене е мачење треба со сила да ја играм... Е сега поентата ми е дека ја имам играно F.E.A.R првиот дел мислам дека беше 2005 год ако не грешам излезе и не е нешто хардкор за разлика од слендермен што немам муда да ја играм уште поради страшните reviews што ги имам читано демек ептен јак хорор било
Едит: Иначе кој уште не знае пуштена е Age of Empires HD ја има на замунда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom