- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ај да играме по твој начин со болдирање може?А кои беа вашите причини за одлагање?
Нема што да ни биде криво.Мале мале...не стварно, кога ќе размислам убаво...па зошто да ми биде криво.
Ауу..уште од трета година.Добро, вие свесни ли сте дека по мак. јазик влегуваат сите книги што сме ги работиле од прва до четврта.Значи, ние имаме време и книгите непрочитани да ги надокнадиме нели, како да не обработуваме нови во трета и во четврта.:uvo:
4 предмети за 15 дена? ЛОЛ...па ако ти во 5 до 12 седнуваш да учиш.
1.Нашите причини за одлагање?
Ако ти ги кажам само ќе станат ваши и ќе ги искористувате.Тотално е небитно кои биле,битни се вашите слаби аргументи.
2.НИЕ дали сме свесни?!
НИЕ пред една година завршивме средно образование,и те како сме свесни како и што треба да се научи.
Немој многу да ми се правите тука дека вие знаете се,а ние сме против вас,а и не знаеме ништо за средношколскиот систем.
3.Значи непрочитани книги така?
И сега предлагате вие уствари индиректно имплицирате врз државата дека школскиот систем не е во ред,и дека пред да ви воведат државна матура треба прво тоа да го средат.
А да,и генијалната изјава...Треба да се почне од некоја генерација,ама не од вас (логично нели,сакате да преспиете).
И да,најгенијалното во целиот план...Мислите дека некој уствари ќе ве поддржи
4.Од кај знаеш ти на Економски како е?
Јас ти кажувам од прва рака.Почнуваш во октомври а веќе во прва недела во ноември имаш испити.
Вежбите по математика почнуваат на 15,значи малку математика ( 30 - 15) се добиваат 15 дена.
А еве и да речеме дека те лажам...ЗАшто побогу би те лажел?
За владата работам?