Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Па,тоа тоа народе.Крајот на нашиот пат наречен еврошампионат 2012.Се надевам на победа и верувам дека нашите нема да не разочараат.

Нека силата биде со вас.

Jas so srbite ne osetiv atmosfera posto skoro se znaese deka ke pobedime.Za ovoj natprevar ima atmosfera.
Mozevme poveke no ova ni e lekcija za LOI.
So pobeda protiv Slovecnite odime na kva. za LOI a toa voopsto ne e za frlanje.So ovaa igra sto ja pokazavme na evropskoto mislam deka mozeme da osvoime medal na LOI.

Ајде со среќа нека му е. па в лето за ОИ да се бориме..АМА..под хитно тренеро да се смени! Мој предлог за нов тренер:

nema karti za makedonskite navivaci bidejki srbite gi imaat otkupeno site kako blok karti

У А
У А
МАКЕДОНИЈА!
МАКЕДОНИЈА!

Напред момци, со сите силе, има да гориме од радост сите!

Е не можеа у поглуп термин да ја стават уткамицава, значи мамата!!!!:mad::mad::mad: 20 минути ко ништо не можам да ги гледам. :mad::mad: И ајвери и ајвари и све да се гони!!!:mad:

Пак не разбрав, значи со оваа победа одиме директно на ОИ или пак одиме квалификации за на ОИ од 4 екипи и првите 2 екипи одат на ОИ, вака нешто ?

Пак не разбрав, значи со оваа победа одиме директно на ОИ или пак одиме квалификации за на ОИ од 4 екипи и првите 2 екипи одат на ОИ, вака нешто ?
So pobeda ideme na kva. za LOI

На квалификации одиме.. камо среќа директно да беше,уху.

Него мора да се победи оваа,мора. Џабе све ако не обезбедиме квалификации за Олимпијада! Идеме на победа
Македонијаа!

Е не можеа у поглуп термин да ја стават уткамицава, значи мамата!!!!:mad::mad::mad: 20 минути ко ништо не можам да ги гледам. :mad::mad: И ајвери и ајвари и све да се гони!!!:mad:
Ај ај не плачи, не се жали. Јас ги пропуштив последните 12 мин.со Чешка и цела утакмица со Полска оти морав да одам/бев на работа. Така да има и полоши случаеви од тебе :D

btw на овие нема да им игра еден од клучните играчи во одбрана :)

http://www.time.mk/read/3de97a63b6/ca53080d2a/index.html

Ова не чини, треба србите да ги пуштат нашите слободно, по сите потрошени пари што им ги оставија за овие две недели додека седеа, пиеја и јадеа таму.

Знаеја дека ќе има 10тина илјади македонци за овој натпревар и пак пуштија блок карти. А се знае дека 90% од присутните македонци денес нема да го гледаат првиот полуфинален натпревар, така да салата за натпреварот на Србија би била потполно подготвена за нивните фанови (макар и ја исполниле целата сала). Вака разретчено во најважниот натпревар за нашата репрезентација на ова првентство.. глупости направија србите

Словенија денес ќе игра без Габер, според хрспорт, кој беше столб на нивната одбрана на првенствово, што секако оди во наш прилог.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom