Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
имав околу 30 DVD и преку 100 на dvd cd-ина по 4 филма на едно пола ги раздадов
сега го полнам хард дискот од 500GB со филмчиња, пред некое време бришев за да спуштам некое ново филмче :vozbud:

Не сум ги броел а и ме мрзи ,два реда и пола ми се наредени на бирото до мониторот од компјутерот
Купувани ми се од оние СВРСА што ги продаваат некој со српска , некој со македонска опаковка и титл ,а некој изнајмувани од видеотеки што не сум ги враќал :oops: .Другото што го имав од брат ми другарите ми испоземаа и не ми вратија а интересни филчиња имав изнакупено.
--- надополнето: 15 септември 2013 во 00:34 ---
Деновиве се мислам да почнам да режам ДВД филмови со добра снимка , да ги стаам во папка и да напишам листа кој се филмови ги имам за да кога во некој случај дадам некому филм да знам кој ми фали .

Ама пак ќе пишам ме мрзи и се тоа го одовлекувам ,утре ,задутре и никад нема да напраам тоа .

Филмови повеке од 1300, не ми се досредени сите во txt имам многу по компјутерите непрефрлени на DVD, Македонски народни приказни скоро сите ми фалат можеби 4-5, серијали некаде околу 20 од типот на Под прикритие (бугарскиот), Касандра ( :D:D:D), Breaking Bad, Бригада (рускиот) и уште некои други ... емисии од типот на Fbi Files, Banged up Abroad, Ultimate Survival по цели сезони и уште мнооогу други работи :D ако некој е заинтересиран за нешто да прикачам на net нека каже ќе пробам да средам .....

Attachments

иам отприлика ...на 100 да заокружам -незз точно

Немам многу

- Сенки
- The Edukators
- К - Мен
- Максимален Ризик
- Мадагаскар 2та дела
и имам уште некои ама не паметам точно кои се. Ќе проверам деновиве.

1061 сите на двд снимени, на 1 си снимам по 5-6 филма
ако сака некој филмови нека пише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom