Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
Не ве разбирам што ке ви се тие толку филмови.
Јас инаку гледам на филмовизија, или пак го слимнувам филмот на комјутер го гледам и го бришам освен некој интересен го оставам.

моментално 106 , ама иам многу избришани поради немање место. ги оставам само најдобрите , ете некад може ќе ми се пригледаат пак или ќе натерам некого да ги гледа :D

моментално имам 1381 :D .. што се на листата што си ја правам инаку нема шанси да се снајдам :) .. ама имам сугурно уште 100 +

моментално имам 1381 :D .. што се на листата што си ја правам инаку нема шанси да се снајдам :) .. ама имам сугурно уште 100 +

И ја си правев до пред 2 години листа во ексел, ама после си го открив царското програмче Movie Label, го препорачувам на сите, многу практича и корисна работа за сите складирачи :)

Сите ги имаш гледано ?
--- надополнето: 9 јули 2013 во 01:29 ---

Кога ќе ја направиш листата прати ми ја чисто да видам :)

Нешто од Џеки Чен, Џет Ли и неколку комедии од 80те и 90те.

Пф, многу слабо, мислам дека имам Underworld, Scarface и X-Men од странскиве, и некојси Караула, Жикина династија се подразбира. И то је то.

Пф, многу слабо, мислам дека имам Underworld, Scarface и X-Men од странскиве, и некојси Караула, Жикина династија се подразбира. И то је то.

Ова збориш за филмови симнати што ти се во комп. или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom