Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Тончи, дали би бил љубезен да го споделиш бројот на кој си се јавил? :)

И еве што најдов ама во Битола.

Bump, работи тоа во луна парк?

Ладно е деновиве... Може да се игра и во потполите термини :)

Ајде, пријавувајте се, па во зависност од бројот на пријавените одма да ги склепаме и екипите :)

Moze li da mi kazes kako ti izgleda paindball kako biznis ??? dali e isplatliv jas sum od Veles imam brat vo USA i mi rece deka ke mi ja prati celosnata oprema za da se otvori toa ....moze li da mi kazes samo toa bocata so CO2 dali se polnii kako i so so :D i sega kolku kosta co Sk cena ako moze da mi kazes sose topcinajta ?

Ajde kazete me kade ima PaintBall. Baram nekolku meseci ama nigde da najdem. aj molim vas kazete mi ili dajte mi nekoj broj. Pozdrav do vas

Ајде да ја вратиме темата назад. Денес се јавив на 1 од двата телефони за закажување. Значи се работи за момците што беа во Action Park кај Скопски Саем, сега се преселени во Луна Парк.
Цената е 250 денари за 50 топчиња.
Работното време е според работното време на Луна Парк, значи до саат мислам дека беше.
Се закажува 2-3 дена однапред за термин бидејќи поладните термини (7 попладне и покасно се мошне барани).
Таму има опрема комплет, одела, маски....

Мразам кога морам да се цитирам себе си.

Ќе одам денес или утре да прашам за работно време,правила на игра ова-она...
Гледав слики од претходната ,,битка'',изгледа интересно

Saka nekoj da se sabereme ovoj mesec za edno pukanje? eve jas sum za i eden moj prijatel znaci dvajca
Ima nekoj ZA???????????????
PS: moze nekoe brojce od deckive so Paintbalot

18 години...
Патем темава... ќе ја организираме... пак..??

18 години...
Патем темава... ќе ја организираме... пак..??

И јас сум за, ама ако е тоа во парк што го видов што гледа накај плажата на коцета, некако мал простор ми е за пеинтбол. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom