Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо гледаш. Ај ќе се обидам со помош на Гугл да најдам нешто.

Едит: Единствено најдов една статија од Утрински Весник од 10 август 2009 година.

„Цената за возење е 35 денари за сите реквизити, освен за картингот, кој чини 170 денари, и пеинтболот, за кој се плаќа 250 денари. За реквизитите на Луна парк има и дневен билет од 10 возења, кој чини 250 денари, но тој не важи за новите реквизити што се во приватна сопственост“, информираат во забавниот парк.

Ако не ме мрзи викендов ќе се обидам да се довлечкам од богу-изалеѓино до парк па ќе прашам.

сте се отепале од договарање :)

туку постои уште ?

Ајде да ја вратиме темата назад. Денес се јавив на 1 од двата телефони за закажување. Значи се работи за момците што беа во Action Park кај Скопски Саем, сега се преселени во Луна Парк.
Цената е 250 денари за 50 топчиња.
Работното време е според работното време на Луна Парк, значи до саат мислам дека беше.
Се закажува 2-3 дена однапред за термин бидејќи поладните термини (7 попладне и покасно се мошне барани).
Таму има опрема комплет, одела, маски....

Јас предлагам после празниците да се збереме и да се испукаме.

Досега пријавени:
1. Тончи
2. Aцид

Ладно е деновиве... Може да се игра и во потполите термини :)

Ајде, пријавувајте се, па во зависност од бројот на пријавените одма да ги склепаме и екипите :)

3. Ханзо со глас за поладен термин. Источниот фронт е попријатен од Африка. :)

4. Рандом тип - реферал на Ханзо. At your service...

Досега пријавени:
1. Тончи
2. Aцид
3. Ханзо
4. Пепо

Дечки, доколку е работен ден, ве молам после 17 часот бидејќи до 4 тогаш сум на работа.

Одлично, четворица. Таман и ботови ќе ставиме, супер партија ќе биде.

Имам мерак за ова, ама не сум во Скопје моментално. Ако се одложи до средина на август, потсетете ме.

Нормално дека ќе биде некаде средината на август, сега за сега нема никој во Скопје. Да се врати народот назад, па ќе организираме.

Кај се овие у Луна Парк..? Никад ги неам видено :)
Другите дозна кај се?

Некаде кај картингот се, можеби позади киното. Не ми текна да прашам за тоа. Ама па и луна паркот огромен, ќе се изгубиме, хахаха

е извинете вака што ви упаѓам ке може некој да ми даде број од тоа за PaintBall?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom