Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Уште има пеинтбал во Скопјево? Ако има, ве молам кажете ми каде има и колку пари е и што има :D

Paintball-от во Кисела Вода работи.
250 ден-50 топчиња,секое наредно дополнување 200ден. -50 топчиња.Има додатна опрема како радиоврска,ноќно гледање(???),снимање на „натпреварот“.....

lol ебењеа

а на саем е тиЊе ...имам отидено.. пушките тапа беа, ги полнеше со воздух на секои 2 минути ебате на раат неможеше да се испукаме, тоа теренот ке се испокршиш, недај боже да паднеш...имаше некои школки од коли...РЃА. бтв од блиску мн боли :nesvest:

lol ебењеа

а на саем е тиЊе ...имам отидено.. пушките тапа беа, ги полнеше со воздух на секои 2 минути ебате на раат неможеше да се испукаме, тоа теренот ке се испокршиш, недај боже да паднеш...имаше некои школки од коли...РЃА. бтв од блиску мн боли :nesvest:

Зависи на кое место те пукне брат .... Ја играв еднаш со другари од средно и еден дотичен мангуп ме пукна у тил од пола метро (Дур не игравме) =/ И беше лудница .....

Инаку дали е сигурен Пејнтбалот во Кисела вода ?

Моментално има ли некое оперативно пеинтбал игралиште?

Сакам да го пукам. Кој има информации за цена, исправност на опрема, фактор на ретардираност на теренот (разбрав дека имало некое на кале со розеви балони на рамен бетон), и слични ситници, нека ги сподели тука. Че го пукаме бе еј!

Дали оваа Арена уште е активна? Има контакт сепак да може да исконтактирате, би сакал да дојдам на ова.

Сум видел како изгледа играва на телевизија ама у живо не сум видел ми се виде интересно мн дај кажете повеќе информации за Paintball у Скопје!!:salut::salut:

Може ли да ми каже некој колку точно paintball терени има во Скопје? Кои од нив работат и каде се??

А да се потруди некој да скокне до Луна Парк и таму да праша?! Бидејќи мислам дека сега само таму има пејнтбол.

А да се потруди некој да скокне до Луна Парк и таму да праша?! Бидејќи мислам дека сега само таму има пејнтбол.
Бев последниве 2 викенда во Луна Парк... Не видов ништо такво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom