Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Druze ako si mi ti toku patriot, idi si tamu na drugive temi koi se otvoreni za Makedonija i tamu velici si ja. A nemoj tuka da mi se isturas na mene, i da zboris u ime na site, posto od vakvi patrioti kao tebe niso ne praime. Kao kori kucinja ste i za nisto drugo ne znaete osven Makedonija ova, Makedonija ona. U denesno vreme samo kosmopolitizmot i tolerancijata se klucot za uspehot i srekata. Ja ovde ako ne si ja falam HRVATSKA (na ovaa tema), nema kade na drugo na mesto. Ja neam kazano niso protiv Makedonija, ama samo ti naglasiv deka ima nekoi luge koi sto navijaat za drugi zemji, a toa ne go krijat ni koga negovata rodna zemja ke se sudri so onaa za koja toj navija.

I samo uste toa, ne mora ti da si patriot za da navijas za svojava zemja. Blagiot i umeren patriotizam e OK i ja go cenam i opravduvam, posto sekoj go ima toa cuvstvo za svojata rodna zemja. Ama ova u Makedonija sto se desava e nadvor od site granici i zatoa ne ne biduva, a nitu pak ke ne bide. Toa da ti bide jasno. Zemete (a osobeno ti) primer od ostanative zemji, pa da videte sto ti e Patriotizam, a vo isto vreme i POCITUVANJE na kulturite na drugite zemji i nacionalnosti ... !!!* :wink:

P.S. : Poradi tebe ke zaboraev da i cestitam pobeda na HRVATSKA, posto zatoa e i otvorena temava. Bravo decki pokazavte deka i so vtor sostav ste najbolji. Samo napred i prodolzete vo ist ritam, rezultatite ke dojdat. Sledni se Turcive, taka da ke im spememe edna baklava za po pat da si ja izedat koga ke se vrakaat vo Istanbul.
...................................Немам зборови................И да сум админ да не те банирам ц.ц.ц.ц.ц.....

Мирни сите, да не фрчат банови.

Леле,целиот се наежив на оваа песна,многу јака е!!
Иначе Македонија треба да се угледа на Хрватите,и на нивната организација и вложување во фудбалот,а не само да крадат.Позз
Овде да не си утнал нешто? Во случај да не е така да те потсетам 2:0. Хехе.

zal mie za hrvatska, zasluzi da ide ponatamu.. steta :(

Koga igraa na Gradski druze protiv Makedonija, ja ne samo se ne gi pcuev, tuke mozda u toj moment bev i edinstveniot Makedonec sto navivase na HRVATSKA. Taka da ne se sekiraj, ne e bas site izdaici, zosto ja znam za koj navijam i nikad patriotizmot ne go stavam pred toa ... !!!* :wink:

:smir:

Зашто се чудите , мислите единствен ваков створ е во земјава , вакви имало и ке има , потребно е организирано требење , незнам како не ти е срам вакви постови да постираш , али ок , поголема казна од оваа денес за тебе немаше , ајт позз .

Остајте го не му е арно изглда.
Една реклама сега треба за славен билик

ooo mr.bilic whatta describe... 3 missed penalties.(искрено жал ми е за модрик... толко истрча толко добро одигра промаши пенал.

Остајте го не му е арно изглда.
Една реклама сега треба за славен билик

ooo mr.bilic whatta describe... 3 missed penalties.(искрено жал ми е за модрик... толко истрча толко добро одигра промаши пенал.

Модрич изигра феноменално , man of the match , има иднина младичов , секоја чест за него .

Овој "4I4" не вреди да го цитирам. Но со кој памет го напиша постот погоре?!!!!:uvo:

Другар вака сеа, јас навивам за Италија од 1994 , односно од мојата 8ма година, кога Баџо го промаши пеналот ПЛАЧЕВ,1998ма кога испаднаа од Франција на пенали скриш столна лампа, во 2000та кога Трезеге го даде златниот гол ПЛАЧЕВ, во 2002ра кога беа нанесени големи судиски неправди против кореа скршив ногарка од столица!!!... и се така до 2006та кога трчав низ населба од радост!!!

НО, значи НО, НИКОГАШ нема да навивам за друга земја кога нашата ќе игра!!! Тоа е просто невозможно, или треба да не си Македонец или треба да си растен во странство а твоите родители да не ти ја пренеле љубовта кон татковината!!! Јас прееска за малце не направив еден екцес со една курва од соседството...еве за што зборам:http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=24936

Стварно не ми е јасно како можеш да кажеш дека си навивал за хрватска на градски???!!!:tapp::tapp::tapp: Извини вака ама мислам дека стварно имаш некој проблем и треба што поскоро да си го решиш!!!

Овој "4I4" не вреди да го цитирам. Но со кој памет го напиша постот погоре?!!!!:uvo:

Другар вака сеа, јас навивам за Италија од 1994 , односно од мојата 8ма година, кога Баџо го промаши пеналот ПЛАЧЕВ,1998ма кога испаднаа од Франција на пенали скриш столна лампа, во 2000та кога Трезеге го даде златниот гол ПЛАЧЕВ, во 2002ра кога беа нанесени големи судиски неправди против кореа скршив ногарка од столица!!!... и се така до 2006та кога трчав низ населба од радост!!!

НО, значи НО, НИКОГАШ нема да навивам за друга земја кога нашата ќе игра!!! Тоа е просто невозможно, или треба да не си Македонец или треба да си растен во странство а твоите родители да не ти ја пренеле љубовта кон татковината!!! Јас прееска за малце не направив еден екцес со една курва од соседството...еве за што зборам:http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=24936

Стварно не ми е јасно како можеш да кажеш дека си навивал за хрватска на градски???!!!:tapp::tapp::tapp: Извини вака ама мислам дека стварно имаш некој проблем и треба што поскоро да си го решиш!!!

Респект за постов. За италија и ја сум од мал како и за јувентус,но МАКЕДОНИЈА си е МАКЕДОНИЈА! Крв си е Крв! :helou:

Зашто се чудите , мислите единствен ваков створ е во земјава , вакви имало и ке има , потребно е организирано требење , незнам како не ти е срам вакви постови да постираш , али ок , поголема казна од оваа денес за тебе немаше , ајт позз .

E so ima tolku loso u moeto navijanje za HRVATSKA, de objasni mi. Ja ne sum dvolicen t.e. da lizam gz na edni, a da navijam za drugi. Ja si go imam kazano moeto i ako treba uste 1000 pati ke povtoram - HRVATSKA ja sakam najvise i gotova prikazna, nema sto vise da se diskutira. No ja so toa ne velam deka ne ja sakam ili pak iam nesto protiv Makedonija, ednostavno niv gi sakam vise i toa ti e. I so mi zboris za trebenje, so pak iam ja zgreseno so mojot fanatizam sprema HRVATSKA. Ti si cul za sloboda na govor i izbor. Sekoj si ima pravo da si dade svoe mislenje i da napravi izbor kakov sto toj saka.

A zaso mislis deka e kazna otpaganjeto na HRVATSKA toa ne sfakam. Tie zagubija, ja go prifativ porazot i idemo dalje. Golem _ _ _ so HRVATSKA ispadna. Kaj i da e za dve godini pak ke gi gleame na Svetskoto ... !!!* :wink:

U pravo si...mozda deckovo nee Makedonec ili ziveel u stranstvo kao sto vikas pa nemora da mu se zameri, inace..

E so ima tolku loso u moeto navijanje za HRVATSKA, de objasni mi. Ja ne sum dvolicen t.e. da lizam gz na edni, a da navijam za drugi. Ja si go imam kazano moeto i ako treba uste 1000 pati ke povtoram - HRVATSKA ja sakam najvise i gotova prikazna, nema sto vise da se diskutira. No ja so toa ne velam deka ne ja sakam ili pak iam nesto protiv Makedonija, ednostavno niv gi sakam vise i toa ti e. I so mi zboris za trebenje, so pak iam ja zgreseno so mojot fanatizam sprema HRVATSKA. Ti si cul za sloboda na govor i izbor. Sekoj si ima pravo da si dade svoe mislenje i da napravi izbor kakov sto toj saka.

A zaso mislis deka e kazna otpaganjeto na HRVATSKA toa ne sfakam. Tie zagubija, ja go prifativ porazot i idemo dalje. Golem _ _ _ so HRVATSKA ispadna. Kaj i da e za dve godini pak ke gi gleame na Svetskoto ... !!!* :wink:
Dobro prijatele nekako ne mie normalno ako si Makedonec pojke da ja sakas Hrvatska, A?!? :vozbud:

Еден и единствен е таквиот проблем на Балканов , за жал се нарекува македонски синдром , нема лек , иди најди во Србија некој што истово ке го вика за Македонија , или во Бугарија , има ли потреба грците да ги спомнувам , не бе другар , ова само кај нас и никаде на друго место , срамота .

@414 Што си по националност , хрват ? Ако е така ај до некаде да те сватам , ако не :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom