Pa druze tebe ako ne ti e tolku gajle ja za koj navijam, i ako sekoj ima pravo da si navija za koja zemja i ekipa saka, togas na sto licese tovojot predposleden post, koga mi se nafrli na mene ko da sum posledniot na tvojata lista. Taka da ne me uveri bas vo tvoeto ''pocituvanje'' na drugite drzavi i nacii od posledniov tovj post.
A toa sto velis deka te ima zbuneto moeto navijanje za HRVATSKA e stvarno smesno od tvoja strana, posto ti se izjasni so jasen stav sprema mene, koj bese krajno nizok, drzok i nedolicen od tvoja strana. Tebe jasna ti bese politikata i javno me iskritikuva mene na najlos mozen nacin, branejki i vadejki se so patriotizmot. Ja ti rekov u minatiot moj post deka ima luge koi navijaat za edna, a ziveat vo druga zemja. I tie dve nesta ne se mesaat megusebno, a sepak poedinecot seuste go ima vo sebe zadrzano ona patriotskoto.
A toa sto me istera od Makedonija, bolje da ne go komentiram. Ako e taka mozebi ke me ispratis i vo Anglija, posto na klubski plan navijam za Manchester United i toa so pola moe srce, drugata polovina i pripaga na HRVATSKA. I koga bi dosol den da igraat megusebe Rabotnicki i Man.Utd. ja pak bi si navijal za Gavolite ... !!!*

[/quote
Како би можел да навиваш за странски клуб во дуел со Македонски
Ти можеш за било кој странски тим да навиваш ама во дуел со Македонски никако
инаку вечерва и јас сум за Хрватска