Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сте се попалиле бе по хрвативе. А кога беа овде и кога играа против Македонија, сите пцуевте и викавте усташи по нив. Само тоа не ми е јасно. А не ми е чудно, секој си има свој клуб или репрезентација која ја симпатизира. Само не помина ни година од кога ги викавте истите тие хрвати усташи, а сега сте за нив.

Се сложувам о тебе боби4е.Ама да те прашам.Пошо знам дека си за реал кога ќе играат со македонски клуб нема да ги пцуеш реал ако водат.Исотто би го напраил јас.

Не е местото за овој разговор, но да знаеш дека не би ги пцуел. Би навивал за македонскиот клуб но нема зошто да ги пцуем. Хрватите ги пцуев зошто ги нејќем ич, а другого нема потреба. Многу имаше што ги пцуеја и Србија кога беа овде, јас не бев еден од нив. Ги пцуем тие што ги мрзим, а обичен противник не треба да се пцуе.

Тоа е глупото кај нас, што ние не идеме на стадион да навиваме за нашиот тим, туку против противникот. Место да гледаме за себе, ние туѓо гајле береме.

Извинете за оф топиков, само му објаснував. Инаку секој си има право да навива за некој клуб...

закон песна.за Хрвативе сум за Евросково првенство(Башка то шо имам страсти кон Хајдук
smiley.gif
).Едино шо ми пречи е нивниот селектор
undecided.gif

Леле,целиот се наежив на оваа песна,многу јака е!!
Иначе Македонија треба да се угледа на Хрватите,и на нивната организација и вложување во фудбалот,а не само да крадат.Позз

Многу сте се попалиле бе по хрвативе. А кога беа овде и кога играа против Македонија, сите пцуевте и викавте усташи по нив. Само тоа не ми е јасно. А не ми е чудно, секој си има свој клуб или репрезентација која ја симпатизира. Само не помина ни година од кога ги викавте истите тие хрвати усташи, а сега сте за нив.

Koga igraa na Gradski druze protiv Makedonija, ja ne samo se ne gi pcuev, tuke mozda u toj moment bev i edinstveniot Makedonec sto navivase na HRVATSKA. Taka da ne se sekiraj, ne e bas site izdaici, zosto ja znam za koj navijam i nikad patriotizmot ne go stavam pred toa ... !!!* :wink:

:smir:

Koga igraa na Gradski druze protiv Makedonija, ja ne samo se ne gi pcuev, tuke mozda u toj moment bev i edinstveniot Makedonec sto navivase na HRVATSKA. Taka da ne se sekiraj, ne e bas site izdaici, zosto ja znam za koj navijam i nikad patriotizmot ne go stavam pred toa ... !!!* :wink:

На такви како тебе не им е местото овде, доволно ги имаме. Затоа и ни пропаѓа државава, од такви како тебе кои пре би навивале за некој (на кого го дркаат дома) отколку за својата земја. Тоа ти е...

На такви како тебе не им е местото овде, доволно ги имаме. Затоа и ни пропаѓа државава, од такви како тебе кои пре би навивале за некој (на кого го дркаат дома) отколку за својата земја. Тоа ти е...

Druze ako si mi ti toku patriot, idi si tamu na drugive temi koi se otvoreni za Makedonija i tamu velici si ja. A nemoj tuka da mi se isturas na mene, i da zboris u ime na site, posto od vakvi patrioti kao tebe niso ne praime. Kao kori kucinja ste i za nisto drugo ne znaete osven Makedonija ova, Makedonija ona. U denesno vreme samo kosmopolitizmot i tolerancijata se klucot za uspehot i srekata. Ja ovde ako ne si ja falam HRVATSKA (na ovaa tema), nema kade na drugo na mesto. Ja neam kazano niso protiv Makedonija, ama samo ti naglasiv deka ima nekoi luge koi sto navijaat za drugi zemji, a toa ne go krijat ni koga negovata rodna zemja ke se sudri so onaa za koja toj navija.

I samo uste toa, ne mora ti da si patriot za da navijas za svojava zemja. Blagiot i umeren patriotizam e OK i ja go cenam i opravduvam, posto sekoj go ima toa cuvstvo za svojata rodna zemja. Ama ova u Makedonija sto se desava e nadvor od site granici i zatoa ne ne biduva, a nitu pak ke ne bide. Toa da ti bide jasno. Zemete (a osobeno ti) primer od ostanative zemji, pa da videte sto ti e Patriotizam, a vo isto vreme i POCITUVANJE na kulturite na drugite zemji i nacionalnosti ... !!!* :wink:

P.S. : Poradi tebe ke zaboraev da i cestitam pobeda na HRVATSKA, posto zatoa e i otvorena temava. Bravo decki pokazavte deka i so vtor sostav ste najbolji. Samo napred i prodolzete vo ist ritam, rezultatite ke dojdat. Sledni se Turcive, taka da ke im spememe edna baklava za po pat da si ja izedat koga ke se vrakaat vo Istanbul.

Добро дее, што ти реков јас. Навивај за кого сакаш, мене ама ич не ми е гајле. Кажав и погоре, секој си има право да навива за некој клуб или репрезентација што ја симпатизира. Само ме збуни тоа што рече дека пре би навивал за Хрватска отколку за Македонија. Го спомнав истото и за Србија, нема потреба да ги пцуем ниту пак ги пцуев кога играа против Македонија, за разлика од многу други...Знам да ги почитувам другите земји, но пред се е Македонија.

Pa druze tebe ako ne ti e tolku gajle ja za koj navijam, i ako sekoj ima pravo da si navija za koja zemja i ekipa saka, togas na sto licese tovojot predposleden post, koga mi se nafrli na mene ko da sum posledniot na tvojata lista. Taka da ne me uveri bas vo tvoeto ''pocituvanje'' na drugite drzavi i nacii od posledniov tovj post.

A toa sto velis deka te ima zbuneto moeto navijanje za HRVATSKA e stvarno smesno od tvoja strana, posto ti se izjasni so jasen stav sprema mene, koj bese krajno nizok, drzok i nedolicen od tvoja strana. Tebe jasna ti bese politikata i javno me iskritikuva mene na najlos mozen nacin, branejki i vadejki se so patriotizmot. Ja ti rekov u minatiot moj post deka ima luge koi navijaat za edna, a ziveat vo druga zemja. I tie dve nesta ne se mesaat megusebno, a sepak poedinecot seuste go ima vo sebe zadrzano ona patriotskoto.

A toa sto me istera od Makedonija, bolje da ne go komentiram. Ako e taka mozebi ke me ispratis i vo Anglija, posto na klubski plan navijam za Manchester United i toa so pola moe srce, drugata polovina i pripaga na HRVATSKA. I koga bi dosol den da igraat megusebe Rabotnicki i Man.Utd. ja pak bi si navijal za Gavolite ... !!!* ;)

Ги мразам Хрватите и нивните глупи реклами од типот Najlepse je biti Hrvat kad igra Hrvatska (и во позадина головите против Англија и Словенија). Не се ништо подобри од Македонија, дури и ги поразивме на Градски а видете до каде дојдоа на Европското.

Ја поддржувам Турција, не дека ги мразам Хрватите, туку поради нивната херојска игра кога успејаа да ја победат Чешка и да ја испратат дома.

Јас не сум патриот воопшто,ама усташине неможам да ги гледам!Летаат во облаци многу високо!Плус ко ќе слушнам на ХРТ Ватрни су опет победили....се ежам!Ајде Турчишта газете!

Pa druze tebe ako ne ti e tolku gajle ja za koj navijam, i ako sekoj ima pravo da si navija za koja zemja i ekipa saka, togas na sto licese tovojot predposleden post, koga mi se nafrli na mene ko da sum posledniot na tvojata lista. Taka da ne me uveri bas vo tvoeto ''pocituvanje'' na drugite drzavi i nacii od posledniov tovj post.

A toa sto velis deka te ima zbuneto moeto navijanje za HRVATSKA e stvarno smesno od tvoja strana, posto ti se izjasni so jasen stav sprema mene, koj bese krajno nizok, drzok i nedolicen od tvoja strana. Tebe jasna ti bese politikata i javno me iskritikuva mene na najlos mozen nacin, branejki i vadejki se so patriotizmot. Ja ti rekov u minatiot moj post deka ima luge koi navijaat za edna, a ziveat vo druga zemja. I tie dve nesta ne se mesaat megusebno, a sepak poedinecot seuste go ima vo sebe zadrzano ona patriotskoto.

A toa sto me istera od Makedonija, bolje da ne go komentiram. Ako e taka mozebi ke me ispratis i vo Anglija, posto na klubski plan navijam za Manchester United i toa so pola moe srce, drugata polovina i pripaga na HRVATSKA. I koga bi dosol den da igraat megusebe Rabotnicki i Man.Utd. ja pak bi si navijal za Gavolite ... !!!* ;)[/quote
Како би можел да навиваш за странски клуб во дуел со Македонски
Ти можеш за било кој странски тим да навиваш ама во дуел со Македонски никако
инаку вечерва и јас сум за Хрватска

Ајде повеке срека наредната година играјте си само на Максмир каде што ви е и местото...крајно сум изреволтиран од ко-коментаторот на ХРТ2,кога Хрватска го постигна голот тој рече "Хрватска иде у полуфиналу а Турска се врача кучи"...е пизда ти материна педер еден кој каде е сега?

Ми се прави ќеиф што Турција оди понатаму.
Премногу курназлак не е арно...
Јаваш, јаваш...ендек вар!*

* Полека, полека...дупка има!

Ај биди ми поздравен !

Najlepse je biti Hrvat koga igra Hrvatska !! ---> I don't think soo !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom