Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
1.Ако ти не си ги видел Орлите, јас ги видов:wink:
2.И ти се молам немој со таа србоманска конотација, дека ја исмевале Македонија.Само малце распрашај се како беа дочекани македонските фанови во Загреб.Ако малце те заинтересира, распрашај се чиви фанови од 1990 год па наваму слободно и братски седеле во кафани во Загреб со Хрватите пред натпревар на нивната репрезентација?Без да трошиш време ќе ти одговорам...само МАКЕДОНЦИТЕ!

И затоа ќе ве молам без изливи на србоманство понатаму...на секој Турчин на планетава му ја честитам победата и успехот:helou:

Сите што се ситат на поразот и што од својата србоманска глава презентираат разни емоции би им порачал дека за таквите место во Македонија нема:zlo:

Mислиш на таквите како тебе , зашто ти си тој кој мижи пред очигледни работи , сите знаеме што беше по мечот во Ск со Хрватска само ти најпаметниот памет ке ни солиш , а што се однесува за србите , веке се изјаснив , исти говна ми се со хрвативе , националистички свињи , иако на таа база со хрватите немаме никаков проблем . Испаѓа дека цела земја сме србомани зашто коа глеав на телевизија 20000 народ ја свиреа хрватската химна , така беше ? И пред неколку години исто постапија , не дека го оправдувам тоа али ете , 20000 на стадион другачие размислуваат од мене, тие србомани се ?
Не трескај глупости , јас како фан на Турција имам право да се радувам на нивниот успех , и да мое право е да уживам во изјавата на Билич , цитирам : " Овој шок ке не прогонува вечно '' , истиот тој Билич што ја омаловажуваше оваа земја , ти текнува ? Или брзо заборави зашто глеам и Хрватска ти е во срцето .
Глеам си запнал за нас , оние што ја прославуваат победата на Турција , али љубовта кон Кроација некако ги избегна постовите на 414 , или наполно ти одговараат таквите ко него .

Таквите како 414 не се за коментар и нејкам да навлагам во натамошна дискусија на тоа поле.Јас 100 пати повеќе аир сум видел од Хрватска отколку он, па сепак прва во срцето ми е мила Македонија.А изолирани случаи за друга земја кои даваат рака има колку сакаш.Но сепак крвта не е вода и затоа во моето срце оправдано место има и Хрватска.

Инаку за она исто говно коа веќе го спомна, за квалификациите за ЕУРО2000 кога гостувавме во Белград, од големите свирежи на стадионот ЈНА не се слушна ни звук од нашата химна.А на официјалниот семафор бевме водени како БЈРМ.И само кажи ми, зашто не ти одговара да подискутираме за блискоста на македонските и хрватските фанови среде Загреб?Тоа ли е омраза според тебе...?

Таквите како 414 не се за коментар и нејкам да навлагам во натамошна дискусија на тоа поле.Јас 100 пати повеќе аир сум видел од Хрватска отколку он, па сепак прва во срцето ми е мила Македонија.А изолирани случаи за друга земја кои даваат рака има колку сакаш.Но сепак крвта не е вода и затоа во моето срце оправдано место има и Хрватска.

Инаку за она исто говно коа веќе го спомна, за квалификациите за ЕУРО2000 кога гостувавме во Белград, од големите свирежи на стадионот ЈНА не се слушна ни звук од нашата химна.А на официјалниот семафор бевме водени како БЈРМ.И само кажи ми, зашто не ти одговара да подискутираме за блискоста на македонските и хрватските фанови среде Загреб?Тоа ли е омраза според тебе...?

Ти погрешно протолкува некои работи најверојатно понесен од вчерашниот пораз, кој факт како фан на Хрватска те погоди зашто истиот не беше било каков али глупаво беше од твоја страна да нарекуваш членови од Форум Србомани , или да спомињаш ислам и тн и тн , во глупи теми навлезе . Јас се изјаснив зашто имам дисреспект кон хрватите нејкам да се повторувам , а за тоа кој со кого бил поблизок сеедно , реков дека се националистички говеда и едните и другите и потенцирав дека со хрватите во тој сегмент немаме проблем али после мечот во Ск цела хрватска јавност претера , не беше само Билич , тука беа и сите медиуми , и 80 % од народот.

Николиќу незнам што си толку изреволтиран, незнам чив фан си а ако добро претпоставувам по оваа твоја демонстрирана омраза, јас тебе би ти посакал повеќе среќа, да излезете малце од таа Маракана на некое првенство:helou:

Интересен и трагикомичен македонски менталитет, се ситат на поразот на Хрватска од страна на исламските фанатици кои ни ја уназадија Македонија 500 години.
Незнам зошто ми зборуваш за Маракана,каква врска имам јас со Маракана?Зашто имам српско презиме?хахаха:tapp::tapp:

Алтинтоп те држеше под робство?Или пак Емре Ашик?Или можеби Њихат?Каква врска има те молам објасни ми тоа што се случувало на политички план пред 100 години со спортот денес?Зошто мешаш политика историја и спорт?Ги сакам турците,не ги сакам хрватите и тоа е тоа,што има повеке да се дискутира?

И уше нешто...ај доста му мрсевте на 4и4...човекот си навива за Хрватска и тоа е тоа...незначи дека ако вие (а меѓу вас и јас) ја ставате Македонија пред Хрватска дека мора секој да го прави тоа...секој има право на свое размислување и ориентирање,4и4 се определил за Хрватска,па нека си навива за Хрватска,нема потреба да го ругате затоа што не размислува исто како вас

Незнам зошто ми зборуваш за Маракана,каква врска имам јас со Маракана?Зашто имам српско презиме?хахаха:tapp::tapp:

Алтинтоп те држеше под робство?Или пак Емре Ашик?Или можеби Њихат?Каква врска има те молам објасни ми тоа што се случувало на политички план пред 100 години со спортот денес?Зошто мешаш политика историја и спорт?Ги сакам турците,не ги сакам хрватите и тоа е тоа,што има повеке да се дискутира?

И уше нешто...ај доста му мрсевте на 4и4...човекот си навива за Хрватска и тоа е тоа...незначи дека ако вие (а меѓу вас и јас) ја ставате Македонија пред Хрватска дека мора секој да го прави тоа...секој има право на свое размислување и ориентирање,4и4 се определил за Хрватска,па нека си навива за Хрватска,нема потреба да го ругате затоа што не размислува исто како вас

Ја става Хрватска пред својата т.е. '' својата '' земја , нека излезе у Скопјево или било каде јавно со тој став слободно , ке биде растргнат на 100 дела .

цццц како можеше за 20 секунди гол да примат ццц лелеле абе хрватска :tapp::tapp::tapp:

Ја става Хрватска пред својата т.е. '' својата '' земја , нека излезе у Скопјево или било каде јавно со тој став слободно , ке биде растргнат на 100 дела .
Па тоа ти е типичен македонски менталитет...кога ке размислиш малку,еве да речеме ке го удриш...и што?Што си постигнал?Ке го предомислиш да навива за Македонија?На крај краева и да навива за Македонија,што имаш ти од тоа?Ке бидеш посрекен?јеби га

Dobro bre majka mu stara, temava nosi naslov ''Fan Club Hrvatska'' ili ''4I4 vs. Makedonija''. Celosno ja preinacivte temava, samo poradi moeto navijanje za Hrvatska. Ova stvarno ne vodi nikade.

I ve molam nemojte vo idnina da mi se pravite filozofi i da go koristite vasiot patriotizam kao glavno oruzje na vrz mene. Se glea ubavo od poslednive dve ispisani stranici dokade ima otideno tolerancijata i pocituvanjeto na tugoto na mislenje vo Makedonija. No toa sepak ne vazi bukvalno za site, posto se najde tuka nekade Nikolic, koj donekade ima uspeano da me razbere i toa go cenam, pozzz Druze. Ama dzaabe i toj si kaza 2-3 zbora ''poveke'' za Turcija, i toa dovolno bese na Dzverot da mu se nafrli i na nego. Krajno nisko i nezrelo od negova strana.

I da vi preporacam na site vas koi sto imate namera da prodolzite i natamu so ovaa diskusija koja zapocna od petokot vecerta, koga Hrvatska ispadna, prekinete vednas. Dokolku imate namera da pisuvate za igracite, reprezentacijata, rezultatite, trenerot ... i se ostanato sto e povrzano so Fudbalskata Reprezentacija na Hrvatska, kazete pa zaedno ke razmenuvame mislenja. A ne ova sto vie go napraivte poslednive dva dena. Sramota.

I da bi sakal da im kazam na site koi sto mi se nafrlija poslednive dva dena, da znaat deka ja neam namera da se raspravam so nikoj na forumov za bilo sto i bi sakal da ostaneme vo najdobri mozni odnosi. Kakov - takov, mozda na vas ne vi odgovaram u nekoi nesta, no toa ne bi sakal da pretstavuva pricina i osnova za vasiot odnos i vaseto mislenje sprema mene.

:smir: :smir:

Мене не ме изреволтира толку тоа што тој навива за Хрватска, тоа нема никаква врска. И јас навивам за Шпанија, па никому ништо. Само ме изреволтира тоа што Хрватска ја става пред својата родена земја, пред својата татковина. Тоа е несфатливо за мене, незнам што да кажам...

Мене не ме изреволтира толку тоа што тој навива за Хрватска, тоа нема никаква врска. И јас навивам за Шпанија, па никому ништо. Само ме изреволтира тоа што Хрватска ја става пред својата родена земја, пред својата татковина. Тоа е несфатливо за мене, незнам што да кажам...

Pa ako ti e ne sfatlivo i ne znaes sto da kazes, bolje ti e da molcis, odnosno da ne treskas bez veze ... !!!* :wink:

Иди бе у Хрватска, они ти даваат леб...затоа навиваш за нив.

%7B4E194883-A98A-4E0F-97C6-5FFFC8F04B54%7D_murder-2.jpg

14387_news.jpg

:pos2:
Исти се, нема шо...:pipi:

hahahha ludnica pa lici na ubica hahha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom