Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.644
- Поени од реакции
- 48.906
1.Ако ти не си ги видел Орлите, јас ги видов:wink:
2.И ти се молам немој со таа србоманска конотација, дека ја исмевале Македонија.Само малце распрашај се како беа дочекани македонските фанови во Загреб.Ако малце те заинтересира, распрашај се чиви фанови од 1990 год па наваму слободно и братски седеле во кафани во Загреб со Хрватите пред натпревар на нивната репрезентација?Без да трошиш време ќе ти одговорам...само МАКЕДОНЦИТЕ!
И затоа ќе ве молам без изливи на србоманство понатаму...на секој Турчин на планетава му ја честитам победата и успехот:helou:
Сите што се ситат на поразот и што од својата србоманска глава презентираат разни емоции би им порачал дека за таквите место во Македонија нема:zlo:
Mислиш на таквите како тебе , зашто ти си тој кој мижи пред очигледни работи , сите знаеме што беше по мечот во Ск со Хрватска само ти најпаметниот памет ке ни солиш , а што се однесува за србите , веке се изјаснив , исти говна ми се со хрвативе , националистички свињи , иако на таа база со хрватите немаме никаков проблем . Испаѓа дека цела земја сме србомани зашто коа глеав на телевизија 20000 народ ја свиреа хрватската химна , така беше ? И пред неколку години исто постапија , не дека го оправдувам тоа али ете , 20000 на стадион другачие размислуваат од мене, тие србомани се ?
Не трескај глупости , јас како фан на Турција имам право да се радувам на нивниот успех , и да мое право е да уживам во изјавата на Билич , цитирам : " Овој шок ке не прогонува вечно '' , истиот тој Билич што ја омаловажуваше оваа земја , ти текнува ? Или брзо заборави зашто глеам и Хрватска ти е во срцето .
Глеам си запнал за нас , оние што ја прославуваат победата на Турција , али љубовта кон Кроација некако ги избегна постовите на 414 , или наполно ти одговараат таквите ко него .