55 метарски крст во Бутел

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Насекаде читам текстови со наслов дека денеска било осветувањето на темелите на крстот, а поради тоа имало засилено обезбедување. Мислам срамота е во своја држава, која е Христијанска, да се пазиме од тоа што ќе речат и како ќе изреагираат непријателските малцинства. Двоорловска Чкљ железарија ставаа, па тоа го правеа без никаква пречка со цела слобода, а ние на своја земја да се пазиме.

Еее.............., до каде не донесе таа глума на соживот со непријателот:facepalm:

Знаете шо ќе ви кажам..

ПРЕКУ К*Р МИ Е ОД СПОМЕНИЦИ.

Да ви се измо*ам на исфрустрираните мозоци.... Ебаве ретардираните. И вие шо поставувате неписмени орлиња, и вие шо поставувате некакви мегаломански ташаци и плусови.

АЛО НЕ СЕ ПАЛЕТЕ

КАКВА ВРСКА ИМА ОРЕЛОТ СО КРСТОТ? КАКВА ВРСКА ИМА НАЦИОНАЛЕН СИМБОЛ СО ВЕРСКИ СИМБОЛ....?

ЗАШТО И ВИЕ СКОПЈАНИТЕ НЕ ПОСТАВИТЕ НЕКОЈ ВАШ “НАЦИОНАЛЕН„ СИМБОЛ?

НЕ СУМ ЗНАЕЛ ... ЗНАЧИ ПРВ ПАТ СЛУШАМ ОД ВАШАТА ЗЕМЈА ДЕКА ОРЕЛОТ КОЈ ГО ИМААТ КАКО СИМБОЛ И ГРЦИТЕ И СРБИТЕ И АЛБАНЦИТЕ БИЛ ОЗНАКА ЗА ИСЛАМОТ...

НАЈ ТУП НАРОД ... НЕМА ПО ТУП

А ОВИЕ ПА МЕСТО ДА НАПИШАТ „АЛБАНСКИ СИМБОЛ„ ПИШАЛЕ “УЧК„ .. NO COMMENT... НЕ Е ЗА СЕКОЈ ДЕМОКРАТИЈА И ВОДЕЊЕ ДРЖАВА...
ИСТО КАКО КОГА ЌЕ СТАВИШ ПУНАЧ ОД АЈФОН НА САМСУНГ ТЕЛЕФОН ... ЕПА НЕ ОДИ НОРМАЛНО ...

Не да е у право човеков!

12799276_10201304072681377_1772711374726895769_n.jpg

Шпоновите ги сфаќам до некаде. Шпоновите се вакви какви што се поради самите нас. Ако не знаете за што ви зборам разлистајте ја темата и ке видите 70% од македонците како плукаат по крстот.
Па добро бе маму ви ебам проклета и клошарска, од ваши пари да не сте дале па да серете? Светскиот Конгрес е организација која што не се финансира од буџетот, туку од наши луѓе во странство. Може да серете само кога буџетски пари се користат ама дека сте навикнати да серете на се и сешто затоа ни се случува ова.
Нашето неединство ке дојде до таа мера што да појдат шпоновите да не колат ние ке ги упатиме кај првиот комшија само да си го спасиме себичниот газ. Пу да ви ја ебам семката гадна...

Знаете што е разликата меѓу македонците и албанците во целата таа ситуација?

Тоа што албанците безусловно го подржуваат секој нивни верско-националистички подем
додека македонците секогаш ќе имаат спротиставени мислења.
Во тоа е големината кај албанците... во нивната сплотеност и почитување на вредностите.
Затоа никакви крстови нема да ја спасат Македонија... млад сум и верувам дека ќе го дочекам денот кога со брусалици ќе ги сечат и ќе паѓаат и тој на Водно и тој во Аеродром и овој во Бутел.
И пред да ми реплицирате преиспитајте се што застапувате и за чиви интереси.

АЛО НЕ СЕ ПАЛЕТЕ

КАКВА ВРСКА ИМА ОРЕЛОТ СО КРСТОТ? КАКВА ВРСКА ИМА НАЦИОНАЛЕН СИМБОЛ СО ВЕРСКИ СИМБОЛ....?

ЗАШТО И ВИЕ СКОПЈАНИТЕ НЕ ПОСТАВИТЕ НЕКОЈ ВАШ “НАЦИОНАЛЕН„ СИМБОЛ?

НЕ СУМ ЗНАЕЛ ... ЗНАЧИ ПРВ ПАТ СЛУШАМ ОД ВАШАТА ЗЕМЈА ДЕКА ОРЕЛОТ КОЈ ГО ИМААТ КАКО СИМБОЛ И ГРЦИТЕ И СРБИТЕ И АЛБАНЦИТЕ БИЛ ОЗНАКА ЗА ИСЛАМОТ...

НАЈ ТУП НАРОД ... НЕМА ПО ТУП

А ОВИЕ ПА МЕСТО ДА НАПИШАТ „АЛБАНСКИ СИМБОЛ„ ПИШАЛЕ “УЧК„ .. NO COMMENT... НЕ Е ЗА СЕКОЈ ДЕМОКРАТИЈА И ВОДЕЊЕ ДРЖАВА...
ИСТО КАКО КОГА ЌЕ СТАВИШ ПУНАЧ ОД АЈФОН НА САМСУНГ ТЕЛЕФОН ... ЕПА НЕ ОДИ НОРМАЛНО ...

Сеа нешо ќе си вреѓаме интелегенција или шо?

Сеа нешо ќе си вреѓаме интелегенција или шо?

ajde be decko koja e tvojata intelegencija da ja vidime ?

AJDE KADE E TVOJATA LOGIKA ?????????

DAJ ODGOVOR !!! SAKAS DA KAZES DEKA DVOGLAVIOT OREL E SIMBOL NA ISLAM LI ILI KAKO ?

PA TI ZNAES LI DEKA IMA GOVORKI " ZEVS PUSTIL 2 ORELA DA GO OBIKOLAT SVETOT I OTKAKO GO ZAVRTELE CEL SVET EDNIOT OD ZAPAD PREMA ISTOK DRUGIOT OD ISTOK PREMA ZAPAD TIE ORELI SE SUDRILE I STANALE EDNO (DVOGLAV OREL) VO ANTICKIOT REGION EPIRUS (vo grcija) KOJ E ODMA DO ILIRIA (albania, dardania) ...

JA NEZNAM STO MI MESHATE RELIGIOZEN SIMBOL SO NACIONALEN SIMBOL

Последно уредено:
Не те видовме кога се уриваше двоглавиот орел, немаш морално право да пцуеш по другите.
Упати ме и просветли ме кога се уривал орел...и така 2-3 пати во месецот гледам вести или читам од оние бљувотини од портали.
Инаку во право сум, не мора да уриваш орли за да бидеш сплотен со своите. Сама сплотеност нема да даде храброст на некој да си дига орли у туѓа држава.

ajde be decko koja e tvojata intelegencija da ja vidime ?

AJDE KADE E TVOJATA LOGIKA ?????????

DAJ ODGOVOR !!! SAKAS DA KAZES DEKA DVOGLAVIOT OREL E SIMBOL NA ISLAM LI ILI KAKO ?

PA TI ZNAES LI DEKA IMA GOVORKI " ZEVS PUSTIL 2 ORELA DA GO OBIKOLAT SVETOT I TIE ORELI SE SUDRILE I STANALE EDNO (DVOGLAV OREL) VO ILIRIA ...

JA NEZNAM STO MI MESHATE RELIGIOZEN SIMBOL SO NACIONALEN SIMBOL

Па прочитај ја сликата погоре што ја постирав, се ќе ти стане јасно. Не сме малоумни. Се е тоа за да се створи меѓуетничка тензија (која и онака постоеше, но сега сакаат да ескалира).
Не сум против националниот симбол. Воопшто. Но зошто баш сега, во време на политичка криза? Нели гледаш дека некој се обидува да ќари политички поени преку ова?
Друго, за крстот. Зарем преку тоа што ќе кренеме крст , ќе си ги мериме со албанците кој е поголем верник?

Ама уште е млад, не научил да се тепа. Си му реплицирал а не си размислил, убаво ти напишал гордиот Македонски ЛаФ.
Абе не се секирајте за мене, ја можам да живеам на кое место и да посакам на планетава...мислите за вас, како што си мислевте до сега. Ке дојде време кога од Дарко ке бидеш Дардан, само толку ти работи мозокот, лимитиран си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom