A
Ali Pasha
Гостин
Најлошо е дека сите знаат дека ова е сценарио, а сепак им успева...исто како со караулата Гошинце и Диво Насеље 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АЛО НЕ СЕ ПАЛЕТЕ
КАКВА ВРСКА ИМА ОРЕЛОТ СО КРСТОТ? КАКВА ВРСКА ИМА НАЦИОНАЛЕН СИМБОЛ СО ВЕРСКИ СИМБОЛ....?
ЗАШТО И ВИЕ СКОПЈАНИТЕ НЕ ПОСТАВИТЕ НЕКОЈ ВАШ “НАЦИОНАЛЕН„ СИМБОЛ?
НЕ СУМ ЗНАЕЛ ... ЗНАЧИ ПРВ ПАТ СЛУШАМ ОД ВАШАТА ЗЕМЈА ДЕКА ОРЕЛОТ КОЈ ГО ИМААТ КАКО СИМБОЛ И ГРЦИТЕ И СРБИТЕ И АЛБАНЦИТЕ БИЛ ОЗНАКА ЗА ИСЛАМОТ...
НАЈ ТУП НАРОД ... НЕМА ПО ТУП
А ОВИЕ ПА МЕСТО ДА НАПИШАТ „АЛБАНСКИ СИМБОЛ„ ПИШАЛЕ “УЧК„ .. NO COMMENT... НЕ Е ЗА СЕКОЈ ДЕМОКРАТИЈА И ВОДЕЊЕ ДРЖАВА...
ИСТО КАКО КОГА ЌЕ СТАВИШ ПУНАЧ ОД АЈФОН НА САМСУНГ ТЕЛЕФОН ... ЕПА НЕ ОДИ НОРМАЛНО ...
Сеа нешо ќе си вреѓаме интелегенција или шо?
Пу да ви ја ебам семката гадна...
Упати ме и просветли ме кога се уривал орел...и така 2-3 пати во месецот гледам вести или читам од оние бљувотини од портали.Не те видовме кога се уриваше двоглавиот орел, немаш морално право да пцуеш по другите.
ajde be decko koja e tvojata intelegencija da ja vidime ?
AJDE KADE E TVOJATA LOGIKA ?????????
DAJ ODGOVOR !!! SAKAS DA KAZES DEKA DVOGLAVIOT OREL E SIMBOL NA ISLAM LI ILI KAKO ?
PA TI ZNAES LI DEKA IMA GOVORKI " ZEVS PUSTIL 2 ORELA DA GO OBIKOLAT SVETOT I TIE ORELI SE SUDRILE I STANALE EDNO (DVOGLAV OREL) VO ILIRIA ...
JA NEZNAM STO MI MESHATE RELIGIOZEN SIMBOL SO NACIONALEN SIMBOL
Упати ме и просветли ме кога се уривал орел...
Абе не се секирајте за мене, ја можам да живеам на кое место и да посакам на планетава...мислите за вас, како што си мислевте до сега. Ке дојде време кога од Дарко ке бидеш Дардан, само толку ти работи мозокот, лимитиран си.Ама уште е млад, не научил да се тепа. Си му реплицирал а не си размислил, убаво ти напишал гордиот Македонски ЛаФ.