Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе секаде се убави..За добра свиња нема лоша помија :cool:

Најубави се девојките од Струмица, а во начинот и стилот на облекување Битола па Скопје.

Добро бе, како можите битолчанки толку да ги фалите? Не дека сум од Прилеп, ама една без шминка да видиш упм, можи се во топ 5, ама за први никако (во убавини, оти карактер се знај - пуфлиња). Прилеп некако мизерно станува (е сеа јас си имам женска, ама не одам со превез), во Скопјево има убај, ама пак ретко во пакет со карактер да најдиш, иначе од истокот изгледа се најубави, посебно Струмица

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
За Битола и за Скопје убавината е во начинот на облекување значи ја пратат модата. Додека Струмица секогаш биле убави по лице и тело. :)

Во Скопје има најубави девојки зашто сите најубави струмичанки, битолчанки, кумановки и штипјанки студираат, работат и живеат во Скопје (y)

Има голема разлика меѓу девојка од село и од град, Ги гледам тие што чекаат автобус за во село , не е исто.

Има голема разлика меѓу девојка од село и од град, Ги гледам тие што чекаат автобус за во село , не е исто.

Е има, а има и голема разлика и за машко..сигурно онаа што сади компири у село нема да има помазни раце од онаа градска шмизла што секоја недела иде на маникир :D

Зависи од кое село. Има неколку скопски села кај што девојките се мх мх мх... многу поубави од струмичанки :) Ама нормално, тие само живеат таму, не чепкаат во бавча или на нива :)

ама стилот накако ме потсеќаше на источниот ни сосед.

Стилот убива :icon_lol:
Истиот го фураат и Кавадарчанки, Прилепчанки и цела источна Македонија.
За Скопје оди мојот глас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom