Далеку од очи-далеку од срце?

• Креатор на темата Креатор на темата Dani^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека имаше ваква тема, виртуелна љубов, далеку од очи, нешто така...

Верувам дека успева љубов на далечина долго да трае само кога партнерите иако се далеку успеваат почесто да се сретнат и во живо да ја доживеат својата љубов, а не само да си пишуваат пораки, не само виртуелно да си кажуваат колку се сакаат, затоа што само кажување без доживување не може долго да трае...колку ќе издржат?

Moze moze. A ako ne se ostvari togas to nema da e zato so se plasam so pravi taa i dali ke me izneveri.... tuku zato so nema da mozam da izdrzam poveke od 1 nedela bez nea. taka jas mislam

Анастазија напиша:
И најлесно ќе ти е да ја замениш? Псссс
Toa e prva varijanta, vtora e da udiras racna dodeka ljubenata ti ja nema:wink:

Анастазија напиша:
Хахаха
А ти која варијанта би ја одбрал... Онака искрено...?
Iskreno....racnata. Ne sakam za 5 minuti slatko, da se osekam glupavo posle, a svetot e mal i brzo se doznava i posle toa da si rasturam super vrska koja ja gradam 3 godini....vo princip ne sum covek sto izneveruva....ne postuem neverstva:) Makar i da sum so devojkata edna nedela.

ДАлеко од Очи Далеко Од срце!!!:bip: :cug:

girl_85 напиша:
Jas licno ne bi mozela da izdrzam,posto lesno pagam vo iskusenie.Ama stom ti mozes alal da ti e.Samo ima tuka edna maka,ne mozes da znaes dali ti bil veren ili si pravel nesto na strana.A plus ja znaes onaa narodnata:"Daleku od ocite,daleku od srceto?"

I da ste vo istio grad pak nema da znaes dali ti e veren ili ne ;) Verbata e skoro najvazna u vrskata (= zatoa ne ma vrska dalechina.. ako saka toj da e so druga ke bidi .. ni dalechina ni blizina nema da mu sprechi (=

CopyOfDeath напиша:
ДАлеко од Очи Далеко Од срце!!!:bip: :cug:

daleku od oci daleku i od srce ke te skrie vreme negde daleku od mene i togas nekoja budala ke go spomne ko na sala tvojto ime a jas bez glas ke te prokolnam sto ne znam da te prebolam

Има ваква тема да ... добро мака ви е малку да побарате пред да отварате?

Инаку на темава сум кажала и ќе кажувам дека неможе да опстои љубов на далечина. И таа споредбата ако сака да те изневери ќе те изневери и да е до тебе е глупава. Ако е за изневерување, да, ќе те изневери секаде, ама ако си му, или ти е далеку многу километри и долго време ... па секому му е попотребно да те изневери во тој случај колку и да не сака да го стори тоа. Бидете реални и не се правете светци сите, кога многу е јасно колку човекот има потреба од живо месо до него ... не се живее од врска преку жица.:nesvest:

Ама ми ја погодивте темава.Јас веќе 5 месеци одам со едно девојче од Кавадарци,се гледаме најчесто во Скопје,ама тешко е кога сакаш некој а неможе да бидеш со него почесто.Ја сакам и имам доста тешки моменти кога ми фали и сакам да сум со неа ама тоа е.:(

fsreplay напиша:
Ама ми ја погодивте темава.Јас веќе 5 месеци одам со едно девојче од Кавадарци,се гледаме најчесто во Скопје,ама тешко е кога сакаш некој а неможе да бидеш со него почесто.Ја сакам и имам доста тешки моменти кога ми фали и сакам да сум со неа ама тоа е.:(

Тоа е гола вода ... во Македонија сте двајцата и не е некоја километража која мора да се помине со авион за да сте заедно, па може средбите да се почести. Тоа се врски кои имаат надеж, како што беше примерот на Струмикс ...

fsreplay напиша:

Кое е момето? :) Кажи може ја знам...

А инаку за мене е обратно, подалеку од очи, 10 пати поблиску до срце. Баш кога знам дека нешто нема да видам долго време уште толку на тоа мислам и ми недостига.

BeBe11 напиша:
Кое е момето? :) Кажи може ја знам...

А инаку за мене е обратно, подалеку од очи, 10 пати поблиску до срце. Баш кога знам дека нешто нема да видам долго време уште толку на тоа мислам и ми недостига.

Момето се вика Јелена,3-та година во Гимназијата учи,татко и има некоја фирма за транспорт го заборавив името.

Добро, немате приватни пораки? Да видам да не има проблем нешто, кажете слободно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom